Liepą Openeryje – Phoenix, Wild Beasts ir Pearl Jam, Posityvuse – Kooks, Kraftwerk ir Ellie Goulding

Opener festivalis

Vos vakar pristatęs naują dainą „High Ball Stepper”, Jackas White’as ne tik paskelbė apie naujo solinio albumo „Lazaretto” pasirodymą, bet ir pranešė apie savo koncertą Lenkijoje vykstančiame muzikos festivalyje „Opener„. Taip muzikantas prisijungė prie būrio kaimyninėje šalyje liepos 2- 5 dienomis vyksiančioje muzikos fiestoje grosiančių žvaigždžių.

Gdynėje vyksiančiame festivalyje pagrindiniais svečiais be Jacko White’o taps „Phoenix„, „Pearl Jam” ir „Black Keys„.  Savo pasirodymus „Openeryje” jau yra patvirtinę ir tokie atlikėjai, kaip Lykke Li, „Wild Beasts„, Banks, Ben Howard, „Warpaint„, „Daughter„, „Bastille” ir kiti.

Tiesa, dvi pastarosios grupės („Daughter” ir „Bastille”) taip pat lankysis ir Latvijoje liepos 18 – 20 dienomis vyksiančiame festivalyje „Positivus„. Didžiausioje muzikos fiestoje Baltijos šalyse

Positivus

koncertuos visas būrys gerai žinomų ir pasaulyje itin vertinamų muzikantų. Pas „Braliukus” šią vasarą taip pat  lankysis „Kooks„, „Kraftwerk„, Laura Mvula, Ellie Goulding, „Of Montreal„, „MO„.

Atlikėjų sąrašas tiek viename, tiek ir kitame festivalyje nuolat pildomas, todėl kai tik turėsime daugiau informacijos – informuosime ir manoMUZIKOS skaitytojus.

Akivaizdu, kad liepos mėnesį Lietuvos kaimynystėje įvyks du itin galingi ir dėmesio verti muzikiniai renginiai, sutrauksiantys puikius muzikantus iš viso pasaulio. Todėl labai rekomenduojame savo muzikiniuose kalendoriuose jau dabar apsibraukti šias datas ir jau planuotis pagrindinius vasaros savaitgalius.

Komentarai

Jūsų el. pašto adresas nebus rodomas. Privalomi laukeliai pažymėti *