Bushmills LIVE pristato: Boots

Boots” vardą pirmą kart teko pamatyti gana netikėtoje vietoje – šalia prodiuserių sąrašo, kurie prisidėjo prie paskutinio „Beyonce” albumo. Šiam įrašui jis parašė kelias dainas – „Haunted”, „Heaven”, „Blue” ir prisidėjo prie daugelių kitų – jas prodiusavo ar grojo instrumentines partijas. Sunku patikėti, tačiau tarsi iš niekur atsiradęs atlikėjas labai smarkiai prisidėjo prie vieno didžiausių pastarųjų metų pop muzikos albumų. Niekam nežinomas dainininkas iškart patraukė muzikos fanų dėmesį ir nors labai nenoriai, bet po truputėlį Boots lenda į dienos šviesą. Todėl kartu su kokybišką muziką remiančiais „Bushmills Lietuva” nusprendėmė ir jus supažindinti su šiuo daug žadančiu atlikėju.

Po Boots pseudonimu slepiasi daininkas ir muzikantas Jordan Asher. Savo karjeros pradžioje jis grojo keliose nežymiose grupėse, tačiau pirmosios sėkmės susilaukė būtent prisidėjęs prie paskutinio Beyonce albumo. Visiškai neaišku, kaip niekam nežinomas atlikėjas, sugebėjo praeitų metų vasarą pasirašyti leidybinę sutartį su leiblu „Roc Nation„, tačiau Jordan šio šanso nepaleido ir padaręs įspūdį Beyonce gavo jos palaiminimą prodiusuoti jos dainas. Ir nors Boots sugebėjo įrodyti savo, kaip prodiuserio, įgūdžius, tačiau jis yra žymiai įdomesnis solo atlikėjas. Šiais metais jis pristatė savo debiutinį miksteipą „WinterSpringSummerFall„, kuriame dominavo ne tik indie, bet ir hip hopo bei r’n’b garsai ir melodijos. Klausantis šių kūrinių lengva pastebėti stiprasias Jordan puses – jis puikiai kuria melodijas, kuriose instrumentų garsai yra išsklaidyti, tačiau jų visumą yra nuoširdi ir graži. Lengvai jam sekasi pasiekti ir natūralų elektroninės bei instrumentinės muzikos saskambį.

 

boots  Viename iš interviu Boots prisipažino, jog šiuo metu be gastrolių kartu su „FKA twigs” jis įrašinėja ir savo naują albumą, kurį išgirsime kitais metais. Jaučiame, kad to albumo tikrai verta laukti, nes pirmoji įrašo daina „Mercy” tai ohoho kokia fantastiška. Lėta ir lyriška pradžia išsirutulioja iki aštraus ir šiek tiek pyktelėjusio indie roko himno. Jeigu kiti albumo kūriniai bus panašaus lygio tuomet turėsime stiprų ir įdomų alternatyvios muzikos įrašą.

Atrodo, kad Boots yra pasmerktas populiarumui – natūralus muzikinis talentas bei pažintys aukščiausiuose muzikos sluoksniuose jam garantuoja puikų šansą sėkmingai karjeros pradžiai.

Komentarai

Jūsų el. pašto adresas nebus rodomas. Privalomi laukeliai pažymėti *