Registracija į 2015 metais Paryžiuje vyksiančią „Red Bull Music Academy“ prasidės sausio mėnesį

RBMA Paris

Prestižinė pasaulio muzikos šviesulių kalvė, tarptautinis muzikos universitetas „Red Bull Music Academy“, kitais metais vyks Prancūzijos sostinėje, Paryžiuje.

Iš Tokijo į Europą sugrįžtantis analogų neturintis projektas šiemet, kaip ir kasmet, kviečia dalyvauti atrankoje patekti tarp gabiausių muzikos kūrėjų, turėsiančių galimybę akis į akį susitikti su muzikos rinkos įžymybėmis ir pasimokyti iš savų autoritetų.

Registracija į šį renginį prasidės jau sausio mėnesį. Verta paminėti, kad iki šiol tik viena muzikos kūrėja (Jolita Pabludo 2005-ais metais) iš Lietuvos buvo atrinkta dalyvauti dvi savaites vykstančiose „Red Bull Music Academy“ paskaitose ir seminaruose.

2015-ųjų „Red Bull Music Academy“ sesijose turės galimybę dalyvauti 60 talentų iš viso pasaulio, kurių visos išlaidos bus apmokėtos. Tikslios akademijos datos ir kitos detalės bus paskelbtos kiek vėliau. Speciali „Red Bull Music Academy“ infosesija Vilniuje vyks vasario mėnesį.

Pirmoji „Red Bull Music Academy“ 1998-aisiais buvo surengta Berlyne ir nuo tada skirtinguose pasaulio kraštuose vyksta kasmet. Dalyvauti šiame unikaliame tarptautiniame projekte kasmet kviečiami vokalistai, prodiuseriai, instrumentalistai ir didžėjai iš viso pasaulio. Labai konkurencingą atranką praeina tik tie, kurie įtaigiausiai užpildo stojimo anketas ir nepagaili geriausių savo muzikos pavyzdžių.

Akademijoje su studentais patirtimi dalinasi tiek savo karjerą dešimtimis metų skaičiuojantys pionieriai, tiek pastaraisiais metais sublizgėjusios žvaigždės. Čia visą parą prieinamos naujausiomis technologijomis aprūpintos įrašų studijos. Be to, „Red Bull Music Academy“ dalyviai pasirodo specialiuose renginiuose bei turi galimybę išleisti savo kūrybą.

Komentarai

Jūsų el. pašto adresas nebus rodomas. Privalomi laukeliai pažymėti *