The Joker & The Thief

Perkusija, saksofonas, akordeonas, ukulele, muzikinis pjūklas, gitara ir būgnai, skleidžiantys sentimentalius senovinius soulo su rokenrolo, folko, džiazo ir bliuzo prieskoniais garsus, tačiau įpakuotus į šiuolaikinį indie paketą. Sunku įsivaizduoti? Tuomet tiesiog spustelkit play.

The Joker & The Thief” yra trys nuo mokyklos laikų pažįstami vyrukai iš Didžiosios Britanijos, kurių mintys apie muzikinę grupę ėmė formuotis 2008-aisiais. 2011 metais Dan Grabiner, Josh Elliott ir Justin Gartry išleido debiutinį EP „Secret Ballroom“ ir tuoj pat susilaukė muzikinės rinkos dėmesio. „Tikėkitės netikėtumų“; „grupė, neieškanti jau pramintų kelių“; „tikros 2011 metų muzikos žvaigždės“; „Gyvi pasirodymai, kuriuos gali atlikti bet kuriai miniai, bet kurio mažiaus klasytojams, bet kur šalyje, ir žmonės per akimirką įsitraukia“, – liaupsino įvairios antraštės, o „The Joker & The Thief” tuo metu skaičiavo jau tūkstantąjį pasirodymą įvairiausiose scenose bei festivaliuose, tarp kurių ir legendinis „Glastonbury“. Ištikimais kolektyvo palaikytojais tapo „BBC 6 Music“, „NME“,Q“, „Radio 1“ ir kitos į indie muziką (ir ne tik) orientuotos radijo stotys bei muzikiniai žurnalai.

Šiuo metu „The Joker & The Thief” pritilę, tačiau grupės socialinio tinklapio oficiali paskyra ramina, kad kolektyvas ilsisi po intensyvaus koncertinio turo ir studijoje įrašinėja naujus kūrinius. Lieka kantriai laukti naujo, gaivaus ir energingo trijulės driokstelėjimo. Tikėdamiesi padidinti tų laukiančių skaičių šiandien atiduodam duoklę šiems talentingiems ir didelį potencialo užtaisą turintiems muzikantams manoATRADIMAS skiltyje.

Komentarai

Jūsų el. pašto adresas nebus rodomas. Privalomi laukeliai pažymėti *