Vasaros pradžioje Vilniuje – Roisin Murphy koncertas!

Roisin Murphy Lietuvoje

R. Murphy

Svajonės pildosi! Sakome tai drąsiai, mat šįryt atsikėlę sužinojome, kad Vilniuje koncertuos Roisin Murphy. Iki 2002- ųjų dueto „Moloko” dėka, o vėliau ir kaip solo atlikėja išgarsėjusi R. Murphy šiemet į muzikos sceną sugrįžta po ilgos pertraukos. Praėjus beveik 8 metams po paskutinio muzikantės albumo „Overpowered”, gegužės 11-ąją dienos šviesą turėtų išvysti trečias solinis jos darbas „Hairless Toys”, kuris lygiai po mėnesio bus pristatytas ir sostinės kalnų parko estradoje.

Roisin Murphy muzikos gerbėjams yra padovanojusi ne vieną hitu tapusį kūrinį. Tarp puikiai melomanų gretose pažįstamų dainų – tokie kūriniai, kaip „Overpowered”, „Dear Miami”, „You Know It Better”.

Praėjusią savaitę buvusi „Moloko” narė pristatė ir debiutinį naujojo albumo „Hairless Toys” kūrinį „Exploitation”.

Bilietų į birželio 11 dieną vyksiantį renginį galite jau dabar įsigyti Bilietupasaulis.lt

Šiuo metu 43 metus einanti elektroninės muzikos atstovė airė Roisin Murphy savo muzikinę karjerą pradėjo 1995- aisiais, praėjus metams nuo pažinties su savo vaikinu Marku Brydonu. Pora sukūrė duetą „Moloko”, kuris išleido 4 studijinius albumus. 2002- aisiais, pasibaigus Marko ir Roisin draugystei, nutrūko ir „Moloko” veikla.

Praėjus keleriems metams nuo „Moloko” išsiskyrimo – 2005-ųjų birželį R. Murphy išleido savo debiutinį solinį albumą „Ruby Blue” ir tapo viena laukiamiausių elektroninės scenos atlikėjų visame pasaulyje.

Komentarai

Jūsų el. pašto adresas nebus rodomas. Privalomi laukeliai pažymėti *