Andrius Mamontovas – Ar Prisimeni Mane?

Savaitgalį naują dainą pristatė Andrius Mamontovas. Kūrinys „Ar Prisimeni Mane?” bus įtrauktas į jau poryt (spalio 7 d.) pasirodysiantį muzikanto albumą „Degančios Akys”.

Naujausias A. Mamontovo įrašas dienos šviesą išvys praėjus ketveriems metams nuo paskutinio disko – plokštelės „Elektroninis Dievas” pasirodymo.

„Šį albumą kūriau beveik keturis metus. Tiek laiko jau praėjo nuo paskutiniojo mano albumo “Elektroninis Dievas” išleidimo 2011-ais. Muziką daugeliui dainų parašiau 2012-ųjų vasarą, keliaudamas po Kipro salą. Vėliau rašiau tekstus. Pirmos dainos žodžiai yra parašyti per 2012-ų metų, o paskutiniosios, per 2014-ųjų Kalėdas. Žodžiai visada ateina sunkiau. Kartais tenka braukti, perrašinėti ir ieškoti jų iš naujo. Kartais tenka tiesiog gyventi savo gyvenimą ir laukti, kol ateis naujas jausmas ir mintis, kuri taptų daina”, – sakė A. Mamontovas.

manoMUZIKA primena, kad daina „Ar Prisimeni Mane?” – jau antrasis singlas iš naujausio muzikanto įrašo. Pirmoji daina – kūrinys „Šypsena” – buvo pristatyta prieš kelis mėnesius.

Komentarai

Jūsų el. pašto adresas nebus rodomas. Privalomi laukeliai pažymėti *