Atsikuria grupės LCD Soundsystem ir Guns N’Roses

Guns N'Roses/ LCD Soundsystem

Guns N’Roses/ LCD Soundsystem

Grupėms „LCD Soundsystem” ir „Guns N’Roses” 2016 – ypatingi metai. Po ilgai trukusios tylos abu Amerikos kolektyvai nusprendė atsikurti. Tai oficialiai leidiniui „The New York Times” patvirtino festivalio „Coachella” organizatoriai, pripažinę, kad šie du vardai taps vienomis pagrindinių renginio žvaigždžių šių metų pavasarį. Tiesa, išvydęs internete sparčiai plintančią informaciją, „Guns’N’Roses lyderis Axl’as savo paskyroje twitter įnešė šiek tiek abejonių

Apie „LCD Soundsystem” atsikūrimą gandai sklandė visus 2015 metus. Nepaisant to, kad grupės leidėjas dar rudenį paneigė gandus apie tariamą James’o Murphy kolektyvo atsikūrimą, metų pabaigoje pasirodžiusi nauja daina „Christmas Will Break Your Hear” pakurstė dar daugiau kalbų. Ilgai laukti nereikėjo, kol paaiškėjo, kad visoms tariamoms spelionėms ir grupės gerbėjų lūkesčiams lemta išsipildyti.

Kalbant apie „Guns N’Roses”, reikėtų pabrėžti, kad nors tarp grupės lyderių – Axl’o ir Slasho – didelės meilės pastaraisiais metais nebuvo, kolektyvas taip niekada oficialiai išsiskyręs nebuvo. Nors paskutinis albumas – „Chinese Democracy” – buvo išleistas dar 2008- aisiais, nuo tos akimirkos „gunsai” taip nieko naujo ir neišleido. Tačiau praėjusių metų pabaigoje grupės nariai pradėjo kalbėti aie tai, kad jie atsikurtų „tik už labai didelius pinigus„. Panašu, kad jų kalbos taip pat buvo ne iš piršto laužtos.

Taigi, sveikiname grupių gerbėjus ir tikimės, kad tiek „LCD Soundsystem”, tiek ir „Guns’N’Roses” atsikuria ne vien tik „Coachella” festivaliui, bet ir didesniems tikslams.

Komentarai

Jūsų el. pašto adresas nebus rodomas. Privalomi laukeliai pažymėti *