manoATRADIMAS: Atlas Bound

Atlas Bound

Atlas Bound

Jeigu kas nors pagalvojo apie tai, kad suklydome rašydami grupės pavadinimą mintyse turėdami „Deerhuinter” lyderio solo projektą „Atlas Sound”, galvokite iš naujo. Kad ir kokie panašūs būtų grupių pavadinimai, visgi šįkart parašėme teisingai, mat ant mūsų dėmesio vinies šiandien pakabintas šviežias, vos pernai pirmą kartą viešai savo muziką demonstruoti pradėjęs Los Andželo duetas „Atlas Bound„.

Sidnėjaus Šiaurės paplūdimiuose susipažinę 2014- aisiais, supratę, kad turi groti kartu ir nuo to laiko neišsiskirstę dueto nariai pradėjo savo kovą muzikos olimpo link. Nepaisant to, kad grupė iki šiol pasauliui padovanojo viso labo 5 kūrinius, jų muzika jau dabar turi ne vieną žavų epitetą. Muzikos tinklaraštis „Noisey” grupės kūrinį „Landed on Mars” pavadino viena seksualiausių metų dainų, o „Earmilk” dueto kūrybai suteikė „Soul-tronikos” vardą.

Nežinantiems ir negirdėjusiems „Atlas Bound”, manoMUZIKA jų skambesį apibūdintų kaip aukso vidurį tarp „Honne”, „Lany” ir Chet Faker kūrybos, kuriam fantastišką vokalinį prieskonį prideda į mūsų tautiečio Marko Palubenkos tembrą labai panašų balsą turintis amerikietis eksperimentatoriaus Darwin Deezo veidu.

Vienaip ar kitaip, tai yra vardas, kurį savo muzikinėse užrašų knygutėse mes įsirašome didžiulėmis raidėmis ir nekantraudami laukiame naujienų. Beje, paskyroje facebooke „Atlas Bound” dar šiemet žada pristatyti ir savo debiutinį EP.

Nuostabi, ypatingai seksuali, ritminga ir melodinga grupės kūryba – dar vienas didžiulis manoATRADIMAS. Artėjant vasarai tokios muzikos poreikis augs, todėl „Atlas Bound” linkime ne tik sėkmės, bet ir kaip įmanoma daugiau kokybiškos muzikinės kūrybos vaisių.

Komentarai

Jūsų el. pašto adresas nebus rodomas. Privalomi laukeliai pažymėti *