JAV ir Didžiosios Britanijos topuose – naujas karalius

kings-of-leon-walls

WALLS

Tiek Jungtinėse Amerikos Valstijose, tiek ir Didžiojoje Britanijoje perkamiausių albumų sąrašo viršūnėje – naujas albumas. Perkamiausiu praėjusios savaitės įrašu abiejose Atlanto pusėse tapo grupės „Kings Of Leon” plokštelė „WALLS”.

„WALLS”- jau penktasis perkamiausias Followillų giminės albumas Jungtinėje Karalystėje. Prieš tai topo viršūnę yra pasiekusios grupės plokštelės „Because of the Night”, „Only By The Night”, „Mechanical Bull” ir „Come Around Sundown”.

Albumo „WALLS”, kuris šifruojasi kaip We Are Like Love Songs, pirmą pardavimų savaitę JAV nupirkta 77 tūkstančiai kopijų. Tai – geriausias grupės pasiekimas. Kartu tai jau penktasis diskas, kurio kopijų vien per pirmą savaitę Didžiojoje Britanijoje buvo nupirkta daugiau kaip 50 tūkst. vienetų.

„Jungtinė Karalystė yra mūsų namai už mūsų namų. Todėl pasiekti perkamiausių albumų sąrašo viršūnę čia mums reiškia labai daug. Nekantraujame jau kitąmet čia sugrįžti ir sugroti visą albumą geriausiems fanams pasaulyje”, – reaguodami į naująjį pasiekimą kalbėjo „Kings Of Leon” nariai.

Komentarai

Jūsų el. pašto adresas nebus rodomas. Privalomi laukeliai pažymėti *