Liam Gallagher: vienintelis Oasis atsikūrimo stabdis – Noelis

oasis

Grupė Oasis

Rugpjūčio pabaigoje grupės „Oasis” narys Liamas Gallagheris savo brolį Noelį viešai paragino atkurti legendinę britų grupę „Oasis”. Nepaisant to, kad kurį laiką Noelis į šiuos raginimus nereagavo, kai kurios britų lažybų kontoros buvo netgi pradėjusios siūlyti lažintis, ar hito „Wanderwall” kūrėjai ir vėl gros kartu.

„Tikiu, kad „Oasis“ vėl išplauks ir tai bus nuostabu. Jeigu tai tikrai dėl fanų, tuomet, Noeli, padarykime tai, nes jie to nori! Vienerius metus. Leiskimės į koncertus vieneriems metams. Mano daiktai dar supakuoti po paskutiniojo turo“, – tąkart žurnalui „Q“ sakė Liamas Gallagheris.

Kad ilgai muzikos gerbėjų laukiamas įvykis gali būti įgyvendintas, kalbas pakurstė ir dokumentinė grupės juosta „Supersonic”, prieš porą savaičių pasiekusi Jungtinės Karalystės kino teatrus.

Tačiau panašu, kad šiems gandams ir vėl nelemta išsipildyti. Kalbėdamas su britų radijo stotimi „X Fm” Liamas pabrėžė, kad Noelis yra vienintelė priežastis, dėl kurios „Oasis” negali būti kartu.

„Mūsų vaikis (Noelis – L.Z.) vaikšto taip, tarsi aš būčiau nudūręs jo katę. Jis tiesiog nori groti vienas. Jeigu žmonės galvoja, kad „Oasis” neatsikuria dėl mūsų apsižodžiavimų twitteryje, jie išprotėjo”, – pokalbio metu sakė L. Gallagheris.

oasis

Oasis

„Jeigu norite vėl ant scenos išvysti „Oasis”, turite prašyti mūsų vaikio”, – sakė Liamas.

Muziantas prisipažino, kad intensyviai dirba prie savo pirmojo solinio albumo (prieš tai Liamas grojo grupėje „Beady Eye“ – L.Z.). Tačiau, kaip prisipažįsta L. Gallagheris, nėra nieko geriau kaip būti grupėje.

„Gali groti solo, gali daryti ką tik panorėjęs ir būti kur tik nori. Tačiau nėra geresnio jausmo nei grojant su keliais bičiuliais kartu grupėje. Man nesvarbu, ką kalba kiti. Nėra nieko geriau kaip matyti tavo grupės narius grojančius kartu ir suvokiančius, kad tai veikia”, – Londone sakė Liamas.

Tuo tarpu buvęs „Oasis” vadybininkas Alan McGee sakė nemanantis, kad grupė su Noeliu priešakyje turi galimybių atsikurti.

„Nemanau, kad Noelis kada nors atkurs „Oasis”. Manau, kad kiek vėliau tai padarys Liamas. Jis parduos 10 tūkstančių bilietų, kartu su minia dainuos „Oasis” dainas ir bus laimingas. Noelis tikrai nesidairys atgal ir negrįš prie „Oasis” reikalų. Tai legenda, todėl neterškime jos vardo ir judėkime pirmyn”, – leidiniui „NME” sakė grupės vadybininkas.

Komentarai

Jūsų el. pašto adresas nebus rodomas. Privalomi laukeliai pažymėti *