Pristatyta pagrindinė kino filmo Emilija iš Laisvės alėjos daina

Emilija

Emilija iš Laisvės alėjos

Vieno laukiamiausių šių metų lietuviško filmo „Emilija iš Laisvės alėjos” premjera įvyks jau poryt. Kauno dramos teatre pačiose Valstybės atkūrimo dienos išvakarėse bus pristatyta net kelerius metus kurta Donato Ulvydo juosta.

Likus vos akimirkai iki minėtos akimirkos, D. Ulvydas pasidalino ir pagrindniu filmo garso takeliu – daina „Ar tu esi tas”. Šį kūrinį sukūrė Marijonas Mikutavičius. Dainą atlieka pats kūrinio autorius drauge su jauna mūsų šalies atlikėja GJAN.

Savo asmeninėje paskyroje Facebooke filmo „Emilija iš Laisvės alėjos” režisierius prisipažino, kad muzika jam – ypatingai svarbi filmo detalė.

„Asmeniškai man, MUZIKA, bene jautriausia ir svarbiausia meno, jausmo ir emocijų perdavimo forma.

Banalu sakyti, bet muzikoje aš paskęstų, o jei ji kartu su vaizdu, tai galiu sau leisti pasaldinti ir pasakyti, „tada aš, kaip žuvis vandenyje”. Ir visi mano muzikiniai kūrybiniai „fontanai” yra mieliausi karjeros pasiekimai.
Gal todėl vis dar kaip vaikas džiaugiuosi, kai kažkas prisimena Biplanų „Labas rytas” ar A. Mamontovo „Mono arba Stereo”. Gal todėl ypač smagu, kai kasmet per nacionalinę Eurovizijos atranką visi atlikėjai vis dar lyginami su „mūsų” LT United.

O ir kine. „Blindos” DVD – prekyboje nei su žiburiu nerasi, bet tuo pačiu metu dar ir dabar dažnas koncertas vienaip ar kitaip groja I. Narkutės „Raudonus vakarus”. Klausau ir pamenu, kaip „tada” reikėjo visus įtikinėti, kad šita daina taps hitu.
Biplanų „Amore” internete turi arti 2-iejų milijonų peržiūrų (bene didžiausias peržiūrų kiekis to, prie ko prisiliečiau ir degiau).
Galėčiau dar ilgai vardinti savo muzikinius fetišus, bet …

…BET ŠIANDIEN ypatinga diena! Galiu pristatyti TAI, kas man yra didžiausias, svarbiausias, jautriausias ir visoks koks „iausias” reikalas visoje IKIpremjerinėje filmo „Emilija iš Laisvės alėjos” kampanijoje.
TAIP. Tai FILMO DAINA.
Ir vizualizacija, žinoma. Kaip aš be jos. Juk tikrai nepasakysiu, kad tame chore yra ir mano balsas (nėra)” – rašė Donatas Ulvydas

Komentarai

Jūsų el. pašto adresas nebus rodomas. Privalomi laukeliai pažymėti *