Ed Sheeran vaidins seriale Game Of Thrones

Ed Sheeran

Ed Sheeran

Ko gero populiariausias šiuo metu pasaulyje serialas „Game Of Thrones” (liet. Sostų karai) ir toliau žavi gerbėjus visame pasaulyje. Per 6 sezonus žiūrovus aiktelėti ne kartą privertusi ne tik dėl siužeto vingių, bet ir dėl netikėtų svečių (seriale epizodinius vaidmenis yra atlikusios grupės „Sigur Rós” ir „Mastodon”) kino juosta  nenustos stebinti ir per likusius du sezonus.

Pasirodo, jog septintajame serialo sezone, kuris prasidės birželio 16 dieną, epizodinį vaidmenį atliks šiuo metu bene populiariausias pasaulyje atlikėjas Edas Sheeranas. Kalbama, kad filmo aktoriai taip mėgsta jo muziką, jog įkalbėjo „Game of Thrones” kūrėjus pasikviesti britą sudalyvauti filmavime.

Kol kas nėra aišku nei ką vaidins E. Sheeranas, nei kurioje serijoje jis pasirodys. Žinoma tik tiek, kad muzikantą seriale bus galima išvysti šį – septintąjį sezoną.

ManoMUZIKA primena, kad dar praėjusių metų vasarą buvo patvirtinta, jog bus sukurtos dar 13 „Game of Thrones” serijų. Jos bus padalintos į du sezonus. Taigi, aštuntasis sezonas bus paskutinis „Game Of Thrones” istorijoje.

Komentarai

Jūsų el. pašto adresas nebus rodomas. Privalomi laukeliai pažymėti *