Snow Patrol lyderis pristato 15 naujų dainų

Snow Patrol

Snow Patrol

Hito „Chasing Cars” savininkė grupė „Snow Patrol” tyli nuo 2011-ųjų. Būtent tais metais dienos šviesą išvydo paskutinis jų albumas „Fallin Empires”. Daugiau kaip 6 metus laukiantys grupės fanai kone kasmet siunčia nerimo signalus, todėl, natūralu, jų lūkesčiai nuolat auga.

Ir nors prieš porą metų muzikos pasaulį buvo apskrieję gandai esą „Snow Patrol” išsiskyrė, panašu, kad šiandien šiems gandams lemta numirti.

Grupės lyderis Gary Lightbody prieš kelias valandas oficialioje savo grupės paskyroje facebooke pasidalino nuoroda į savo asmeninę svetainę. Joje – 15 solinių muzikanto kūrinių. Tiksliau, žinomų garsių dainų koverių.

Tačiau labiausiai širdį džiugina ne tai, kad G. Lightbody pagaliau suteikė žinių apie save. Paskutiniame savo įrašo sakinyje muzikantas teigia, jog tai yra koveriai, kuriuos jis įrašinėja kurdamas naują „Snow Patrol” albumą. Taigi, nors ir nežinome kada, tačiau aišku, kad „Snow Patrol” tikrai turės naują įrašą.

„Į gyvenimą paleidau svetainę garylightbody.com. Šiuo metu čia yra 15 dainų koverių. Tarp jų – kūriniai, priklausantys Bon Iver, Foy Vance, Ryan Adams, Leonard Cohen ir John Martyn. Ilgainiui čia atsiras naujienų, tačiau kol kas dalinuosi koveriais. Įrašinėju juos kol kuriu naują „Snow Patrol” albumą. Aš taip pat dar ir kepu”, – rašė G. Lightbody.

Komentarai

Jūsų el. pašto adresas nebus rodomas. Privalomi laukeliai pažymėti *