Kalėdų išvakarėse – šiltos brolių Gallagherių užuominos apie galimą Oasis atsikūrimą

liamnoel

Liamas ir Noelis Gallagheriai

Ne paslaptis, kad manoMUZIKOS autorių gretose yra ne vienas toks, kuris stovėtų pirmas eilėje jei tik galėtų įsigyti bilietus į grupės „Oasis” koncertą. Deja, jau daug metu ši svajonė yra gerokai nutolusi nuo realybės: broliai Gallagheriai daugiau kaip 8 metus, pasukę skirtingias keliais, pasirinko savo solinius projektus, todėl svajonę išgirsti Noelį ir Liamą, kartu atliekančius tokius kūrinius kaip „Don’t Look Back In Anger”, „Little By Little” ar „Wonderwall”, mes vis dar atidame kitiems kartams.

Žinoma, iki kaulų smegenų mylėdami „Oasis” ir nuolat sekdami brolių kivirčus viešojoje erdvėje, nenutolstame nuo realybės, todėl mėgaudamiesi jų solinės kūrybos vaisiais nepraleidžiame ir visų įmanomų jų interviu radijo stočių ar televizijos eteryje.

Kalėdinis periodas interviu klausimu intensyvus tiek Noeliui, tiek ir Liamui Gallagheriams. Metų pabaigoje išleidę savo solines plokšteles ir užkariavę Didžiosios Britanijos topą, jie nuolat dalija interviu praktiškai visais gyvenimo klausimais. Ir netgi nepaisant to, kad įtampa tarp brolių pastaruoju metu buvo pasiekusi piką, kalėdinė nuotaika, regis, sušvelnino ir tarp jų tvyrojusią nesantaiką.

Liamas, duodamas interviu kelioms radijo laidoms nepašykštėjo tokių frazių kaip „Noelis yra mano brolis, aš jį labai myliu ir labai ilgiuosi” bei „Jeigu Noelis nuspręs atkurti „Oasis”, aš būsiu šalia jau po dešimties minučių”. Tuo tarpu Noelis, paklaustas, ar kitais metais, jeigu „Oasis” bus pakviesti prisijungti į rokenrolo šlovės galerija, imsis atkurti grupę, atsakė teigiamai. Tiesa, ar tai buvo pasakyta ironiškai, ar rimtai, liko su klaustuku, tačiau įvairiuose grupės forumuose pasėjo rimtą vilties sėklą. Juolab, kad į rokenrolo šlovės galeriją kviečiama ne anksčiau nei praėjus ketvirčiui amžaus nuo populiaraus ir įtaką padariusio albumo pasirodymo (o būtent kitąmet sukanka 25 metai debiutiniam grupės albumui „Definitely Maybe”.

Taigi, prieš kalėdas turime peno ir vėl svajoti. Ar su „Oasis” susijusioms svajonėms lemta išsipildyti – pamatysime atėjus laikui. Bet kuriuo atveju, viltis visada miršta paskutinė:)

Dalijamės keliais laidų įrašais, kuriuose broliai kalbėjo minimomis temomis.

Komentarai

Jūsų el. pašto adresas nebus rodomas. Privalomi laukeliai pažymėti *