Noelis Gallagheris tapo Didžiosios Britanijos topų rekordininku

Noel Gallagher

Noel Gallagher

Šįvakar paskelbus perkamiausių Didžiosios Britanijos albumų topą paaiškėjo, kad pirmoje vietoje debiutavo grupės „Oasis” dainų kūrėjo Noelio Gallagerio albumas „Who Built The Moon?”. Tai jau trečias muzikanto ir grupės „Hight Flying Birds” diskas po „Oasis” išsiskyrimo ir kartu trečias atlikėjo įrašas, pačią pirmą savaitę užkopęs į UK TOP 40 viršūnę.

Per savaitę buvo nupirkta 78 tūkst. albumo kopijų. To pilnai pakako tam, kad albumas debiutuotų čarto viršūnėje.

Negana to, su šia plokštele užkopęs į sąrašo viršūnę, Noelis Gallagheris tapo Didžiosios Britanijos rekordininku, nes tai jau 10-asis jo kurtas įrašas, debiutuojantis pirmoje UK TOP 40 vietoje. Sąrašo viršūnėje debiutavo ir visi 7 grupės „Oasis” studijiniai įrašai.  Beje, jeigu įskaičiuotume ir 2010-aisiais pasirodžiusi geriausių „Oasis” dainų rinkinį „Time Flies”, tuomet jau turėtume visas 11 plokštelių.

Beje, nepaisant to, kad šią savaitę Noelio albumas – perkamiausias Jungtinėje Karalystėje, jis vis dėlto pralaimėjo neoficialią kovą savo broliui Liamui. Liamo debiutinio solinio albumo „As You Were” per pirmąją savaitę buvo nupirkta  103 tūkst. kopijų.

Žemiau, Noelio Gallagherio reakcija į tokį pasiekimą ir albume esanti daina „Dead In The Water”.

Komentarai

Jūsų el. pašto adresas nebus rodomas. Privalomi laukeliai pažymėti *