Sébastien Tellier sukūrė visą Dita Von Teese debiutinį albumą

Jeigu žydras dangus, švelnus brizas, azuro spalvos baseinas ir kokteilių taurės, aprasojusios nuo ledukų, turėtų savo soundtracką – tai galėtų būti „Rendez-vous“, dainuojama Ditos von Teese.

Ditos von Teese esybė yra magiška – kadaise pakerėjusi Marilyn Manson ir buvusi ne tik jo palydove viename iš grupės kūrybinių periodų, šįkart ji pakerėjo prancūzų multi instrumentalistą ir vieną iš „Record Makers” globotinių Sebastieną Tellier. Prancūzijos atstovas 2008 m. Eurovizijos dainų konkurse, pamatęs glamūro deivę bešokančią pagal vieną iš jo dainų Paryžiaus „Crazy Horse” kabarete, nusprendė, jog jai reikia sukurti albumą ir tai bus jis, kuris jį prodiusuos.

1992 metas pradėjusi savo karjerą kaip striptizo šokėja, Dita von Teese tapo burleskos karaliene, kuri ne tik prikėlė burleską kaip feniksą iš pelenų, bet ir grąžino šiai siaurai pasirodymų nišai meno titulą. Nors ir sudėtinga įsivaizduoti jos pasirodymą su „Rendez-vous“ skambant fone, tačiau daina alsuoja Ditos elegancija ir rafinuotumu. Charlotte Gainsbourg sodrumui ir svaigumui prilygstantis von Teese balsas glotniai banguoja su funky boso linija, nenuspėjamose vietose atsikartojančiu pritariančiuoju vokalu ir sintezatoriaus žaismingumu.

Su šia daina Ditos von Teese muzikinė karjera nesibaigia, nes kitų metų vasarį pasirodys pilnas Ditos atliktas ir Sebastien Tellier prodiusuotas 10 dainų LP albumas „Dita von Teese“.

Komentarai

Jūsų el. pašto adresas nebus rodomas. Privalomi laukeliai pažymėti *