Anglijoje – Noelio Gallagherio ir Manchester United trenerio Jose Mourinho apsižodžiavimas

Galagher Mourinho

Jose Mourinho ir Noelis Gallagheris

Mančesterio miestas garsėja ne tik ypatinga muzikos scena, bet ir meile futbolui. Tiesa, jeigu rokas šio miesto gyventojus dažniausiai suvienija, tai futbolas (neretais atvejais) išskiria. Ir tam yra viena esminė priežastis: viena Mančesterio gyventojų dalis palaiko šiuo metu „Premier lygoje” užtikrintai pirmaujančia „City” eikipą, kita – vieną tituluočiausių Jungtinės Karalystės klubą „Manchester United”.

Neabejingas futbolui yra ir Noelis Gallagheris, viešojoje erdvėje nuolat ieškantis progų išreikšti savo paramą „Manchester City” komandai.

Po neseniai įvykusio Mančesterio klubų derbio (kurį „City” komanda laimėjo rezultatu 2:1), „Oasis” dainų kūrėjas nepašykštėjo kandžių replikų, adresuotų „United” komandos sirgaliams ir šio klubo treneriui Jose Mourinho.

„Atėjo atpildo metas. Pagarba „United” gerbėjams, kurie džiaugėsi, kad prie jų vairo stojo Mourinho, o ne Guardiola (L.Z. – dabartinis „City” komandos treneris). Jie puikiai supranta, kad šiandien matė šį tą ypatingo”, – televizijai „Sky Sports” sakė Noelis po „Manchester City” komandos pergalės.

„Šio žmogaus veidmainystė – tiesiog stulbinama”, – vertindamas Jose Mourinho pasisakymus spaudos konferencijoje po „United” lygiųjų su lygos vidutiniokais „Southampton” apibendrino N. Gallagheris.

Itin aikštingas ir kuklumu tikrai negarsėjantis portugalas tąkart tylėjo. Tačiau tylą nutraukė spaudos konferencijoje po kitų rungtynių. Naujųjų metų dieną „Manchester United” klubas rezultatu 2:0 svečiuose įveikė Liverpulio „Everton” ekipą. Visose rungtynėse dominavusių Mančesterio futbolininkų žaidimu J. Mourinho buvo labai patenkintas, todėl, komentuodamas rungtynių rezultatą, nepatingėjo prisiminti „Oasis” sielos ir atsakyti jo paties retorika: „Šiandien mes žaidėme puikiai. Todėl galbūt šįkart man nusišypsos sėkmė ir rokenrolo karaliai, kurie sakė, kad praėjusios rungtynėse aš atrodžiau baisiai, sugebės pasakyti priešingai?”.

Jose Mourinho ir Noelio Gallagherio apsižodžiavimas netruko sulaukti sirgalių ir fanų reakcijos socialiniuose tinkluose reddit ir twitter. Panašu, kad šią istoriją sekančių žmonių dalis vis dar tikisi kažkokios atomazgos. Kokia (ar) ji bus – parodys laikas. Vis dėlto bent jau kol kas ramus gali jaustis Noelis Gallagheris, mat jo palaikoma komanda yra įsitaisiusi lygos viršūnėje, o ją nuo artimiausių persekiotojų „Manchester United” skiria net 15 taškų.

Komentarai

Jūsų el. pašto adresas nebus rodomas. Privalomi laukeliai pažymėti *