Vilniuje koncertuos „Efterklang“ palikimas – grupė „Liima“

Liima (nuotr. Rasmus Weng Karlsen)

Liima (nuotr. Rasmus Weng Karlsen)

Kovo 7 dieną Vilniuje, kultūros bare KABLYS, savo pirmąjį koncertą Lietuvoje surengs „Liima„. Tiesa, tie patys atlikėjai jau koncertavo Vilniuje 2014 metų rudenį, festivalio „Insanitus” uždarymo koncerte, tik tuomet dar nesivadino „Liima”, o ir skambėjo kitaip. manoMUZIKA.lt prisiminimai iš koncerto – ČIA.

Liima” koncertą Vilniuje apšildys „Gabanotas Bosistas”.

Apie „Liima”:

Prieš kelis metus, kai Europos indie rock muzikos viltis, danų grupė „Efterklang”, paskelbė apie savo veiklos pabaigą, tai tapo didele netektimi šios scenos gerbėjams. Bent jau iki tol, kol 2015 metais neatsirado „Liima” – daugiausia iš buvusių „Efterklang” narių susikūręs kolektyvas, prie kurio prisijungė būgnininkas iš Suomijos Tatu Rönkkö.

Vos susibūrusi grupė užsidarė studijoje ir jau kitais metais „Liima” išleido savo debiutinį albumą „ii”. Visgi tikroji kolektyvo muzikos branda atsiskleidė antrajame albume „1982”, kuris pasirodė 2017 metais. Verta paminėti, kad prie naujojo „Liima” albumo prisidėjo ir „Grizzly Bear” bosistas Chrisas Tayloras. Visą nepelnytai praėjusiais metais pražiopsotą albumą galite perklausyti apačioje:

Komentarai

Jūsų el. pašto adresas nebus rodomas. Privalomi laukeliai pažymėti *