Prieš koncertą: 5 laukiamiausios „Low Roar“ dainos

Jau šį vakarą melodingieji „Low Roar“ sugrįš į Vilnių. Tai ne pirma jų pažintis su Lietuva ir jos publika. Jei įdėmiai sekėte spaudos pranešimus, greičiausiai žinote ir tai, kad ši grupė Lietuvoje koncertuos jau trečiąjį kartą, ir apie ypatinguosius jos lyderio, Ryano Karazijos, ryšius su Lietuva (jo senelis buvo vienu iš „Anykščių vyno“ daryklos įkūrėjų) taip pat esate girdėję. Tad apie tai nekalbėsime – mums labiau rūpi muzika. Taigi, kokias „Low Roar“ dainas labiausiai norėtume išgirsti šį vakarą „Lofte“?

1. Tonight, tonight, tonight

Skausminga ir lėta, o gal skausmingai lėta? Labai tikimės, kad šio vakaro setliste nepritrūks šio mirštančių santykių himno iš 2011 metais išleisto albumo, pavadinto tiesiog „Low Roar“.

2. Nobody Loves Me Like You

Vaizdo klipas, kuriame knibždėte knibžda lietuviški vardai: nuo režisieriaus Sauliaus Baradinsko iki aktorių Aistės Diržiūtės ir Sauliaus Sipario ir kitų. Jau vien dėl to nekantraujame išgirsti šį kūrinį gyvai.

3. I’ll Keep Coming

Virš 5 milijonų perklausų „Spotify“ platformoje – šios dainos populiarumą gerokai pakurstė legendinis video žaidimų kūrėjas Hideo Kojima, panaudojęs šį kūrinį vieno iš savo žaidimų teaseryje.

4. Give Up

Svajingas kūrinys „Give Up“, kaip ir likusios albumo „Low Roar“ dainos buvo įrašytas Islandijoje, R. Karazijos virtuvėje, panaudojus vien laptopą. Mažas biudžetas, bet koks nuostabus rezultatas…

5. Bones

„Low Roar“ gimė Islandijoje, tačiau jau keletą metų su žmona išsiskyręs R. Karazija gyvena visai šalia Lietuvos, kaimyninėje Lenkijoje. Ne visos šiuo sudėtingu laikotarpiu gimusio albumo „Once In A Long, Long While…“ dainos yra atliekamos gyvai, tačiau „Bones“ tikrai neturėtų pritrūkti koncerte.

Komentarai

Jūsų el. pašto adresas nebus rodomas. Privalomi laukeliai pažymėti *