Paul McCartney rubrikoje Carpool Karaoke: muzika, istorija, sentimentai ir koncertas Liverpulio pube

Vienas labai išmintingas žmogus pasakė auksinę frazę „geriau vėliau negu niekada”. Ja vadovaudamiesi keliamės į praėjusią savaitę, kišam ranką į tos savaitės aukso skrynią ir traukiam patį didžiausią auksinį (žinoma, prieš tai atsiprašome, kad nepasidalijome su jumis šiuo gėriu anksčiau).

Britų aktorius Jamesas Cordenas savo laidoje turi nuostabią rubriką „Carpool karaoke” (daug apie ją nekalbėsime, nes darome prielaidą, kad ir taip žinote. Kartu viliamės, kad esate matę daugumą šios rubrikos dalių (ypač pasivažinėjimus su „Coldplay” lyderiu Chrisu Martinu, Stevie Wonderiu, Eltonu Johnu ar kitais). Šįkart joje apsilankė eks-bitlas Paulas McCartney.

Ši laida – neabejotinai viena geriausių, pasirodžiusių iki šiol. Joje J. Cordenas su legendiniu muzikantu leidžiasi į kelionę, kurioje – istorija, sentimentai, pirmųjų P. McCartney namų aplankymas ir… netikėtas atlikėjo koncertas viename Liverpulio bare.

Labai rekomenduojame. Ne tik tiems, kuriems The Beatles yra  šventa, bet ir tie, kuriems muzika ir sentimentai yra du neišskiriami terminai.

Komentarai

Jūsų el. pašto adresas nebus rodomas. Privalomi laukeliai pažymėti *