Antrą studijinį albumą išleidžia britų duetas Honne

Love Me Love Me Not

Albumo viršelis

Nuo tos akimirkos, kai išgirdome pirmuosius „Honne” kūrinius, šis duetas iš mūsų radaro taip ir nedingo. „Warm On A Cold Night”, „Someone That Loves You” ir žinoma vis dar mūsų grotuvuose gan dažnai besisukantis „Woman” – tai tik kelios dainos, dėl kurių prodiuserio ir dainų kūrėjo Jameso Hatcherio ir dainininko Andy Clutterbucko kolektyvą mes itin mylime ir kurio muziką nuolat sekame.

Prieš dvejus metus „Honne” išleido savo debiutinį albumą „Warm On A Cold Night”, kuris pasiekė perkamiausių Didžiosios Britanijos albumų top 40. Britų elektroninę muziką vis dažniau galima išgirsti ir stilingose Vilniaus kavinėse. Žodžiu, „Honne” išskleidė sparnus ir pakilo į didįjį žygį.

Kad šis žygis nebus nuobodus įrodo ir šiandiena – diena, ties kuria kalendoriuje buvo pažymėtas įrašas „Naujas „Honne” albumas„.

Antrajame britų diske, kuris vadinasi „Love Me/ Love Me Not” – 12 naujų dainų. Ar albumo muzika itin skiriasi nuo pirmojo? Ko gero, tikrai ne. Tačiau užčiuopę sėkmingos muzikos receptą, dueto nariai rinkosi saugų ir jau porą metų tikrinamą kelią – dovanoti tą muziką, dėl kurių pasaulis juos ir pamilo. Panašu, kad Jamesas ir Andy neklydo. Naujas „Honne” įrašas – dar vienas sėkmingas ir gražus muzikinis darbas, tinkantis visiems gyvenimo atvejams. O kai stilingą ir žavią muziką papuošia kiek kimstelėjęs ir itin ausiai malonus Andy Clutterbucko vokalas, blogai būti tiesiog negali.

Komentarai

Jūsų el. pašto adresas nebus rodomas. Privalomi laukeliai pažymėti *