Pasirodė originali Johno Lennono kūrinio „Imagine” demo versija

John Lennon

John Lennon

Vieno gražiausių muzikos istorijoje kūrinio,  Johno Lennono baladės „Imagine” pirminę originalią demo versiją jau gali išgirsti visi atlikėjo gerbėjai.

Kultinė muzikos figūra, legendinės grupės „The Beatles” narys Johnas Lennonas dainą „Imagine” įrašė dar 1971 metais. Ją, drauge su savo žmona Yoko Ono ir Amerikos prodiuseriu Philu Spectoru prodiusavo pats atlikėjas.

Šia demo versija pasidalijo J. Lennono žmona. Ir tai nebuvo vienintelė naujiena. Pranešime spaudai teigiama, jog Yoko Ono ketina išleisti didžiulę 1971 -ųjų Lennono albumo „Imagine” naują versiją. Naujame leidinyje bus galima rasti 140 dainų (tiek niekada negirdėtų, tiek naujai skambančių senų kūrinių) bei 120 puslapių Y. Ono knygą. Drauge su knyga ir kompaktinių diskų bei vinilų „box setu” rugsėjo mėnesį pasaulio kino teatrus pasieks ir atnaujinta 1972-ųjų metų kino filmo „Imagine” versija.

manoMUZIKA primena, kad muzikantas gimė 1940 m. Liverpulyje. Jis drauge su Paulu McCartney buvo pagrindiniai legendinio šio miesto ketverto „The Beatles” nariai. Iširus Bitlams, nuo 1969-ųjų jis drauge su Yoko Ono tęsė savo solinę karjerą.

1980-ųjų gruodžio 8 dieną Johną Lennoną prie pat jo namų Niujorke nušovė grebėjas M.D. Chapmannas. Įdomu tai, kad likus kelioms valandoms iki nužudymo M.D. Chapmannas iš atlikėjo gavo autografą.

Komentarai

Jūsų el. pašto adresas nebus rodomas. Privalomi laukeliai pažymėti *