Atsikuria Kanados grupė Crash Test Dummies

Crash Test DummiesŠių metų spalio pabaigoje sueis lygiai 25 metai nuo akimirkos, kai pasaulį išvydo Kanados grupės “Crash Test Dummies” albumas „God Shuffled His Feet”. Šiame albume buvo ir žymioji grupę išgarsinusi daina „Mmm Mmm Mmm Mmm”.

Minėtas kūrinys, reklamuojantis albumą, singlo pavidalu dienos šviesą išvydo 1993-ųjų spalio 1 dieną. Kompozicija tais metais buvo tokia populiari, kad ją buvo galima girdėti ne tik žinomiausių pasaulio radijo stočių eteryje, bet ir matyti muzikiniuose televizijos kanaluose. Australijoje, Vokietijoje ir Islandijoje „Mmm Mmm Mmm Mmm” pasiekė perkamiausių singlų sąrašo viršūnę, o JAV ir Jungtinėje karalystėje gan ilgam buvo įsitvirtinusi aukščiausiuose penketukuose.

Ir nepaisant to, kad „Crash Test Dummies” savo diskografijoje turi 9 albumus, minėta plokštelė „God Shuffled His Feet” atnešė jiems didžiausią sėkmę.

Paskutinis grupės albumas pasirodė 2010-aisiais, tačiau tai jau buvo asmeniniai grupės lyderio, filosofiją itin mėgstančios išskirtinės asmenybės Brado Robertso muzikiniai ieškojimai.

Šiandien paskelbta, kad 1993-ųjų metų albumo pasirodymo 25-mečio proga „Crash Test Dummies” atsikuria. Taigi, pirmą kartą nuo tų legendinių metų originalus grupės sąstatas, kurį sudaro Bradas Robertsas, Ellen Reid, Danas Robertsas ir Mitchas Dorge ir vėl lips ant scenos.

Jau dabar yra paskelbta 11 koncertų laikų ir vietų (lapkričio – gruodžio mėnesiais) anapus Atlanto. Internetiniuose forumuose grupės gerbėjai tikisi „Crash Test Dummies” sulaukti ir senajame žemyne.  Mes – vieni iš jų.

Beje, kiek daugiau nei prieš 7 metus manoMUZIKA kalbino grupės lyderį Bradą Robertsą. Ir tai buvo vienas įdomiausių pokalbių per visą mūsų egzistavimo laiką. Visą interviu galite skaityti ČIA.

Komentarai

Jūsų el. pašto adresas nebus rodomas. Privalomi laukeliai pažymėti *