2019-aisiais į sceną trumpam sugrįš Amy Winehouse

Kaip?“, klausiate Jūs. „Juk ji mirė!

Taip, legendinės britų soul/pop/džiazo dainininkės Amy Winehouse gyvybė liūdnai užgęso 2011-aisiais metais, kuomet atlikėjai buvo tik 27-eri.

Tačiau dainininkės gerbėjams ruošiama staigmena! Tai – Amy Winehouse hologramos turas, kuriame atlikėjos hologramos vaizdui ant scenos valdyti bus naudojamos naujausios technologijos, o jos balsui akomponuos gyva grupė ir pritariantys vokalistai. Anot Amy tėvo Mitch Winehouse, davusio interviu tarptautinei naujienų agentūrai „Reuters“, „pamatyti ją vėl dainuojančią – mūsų šeimos didžiausia svajonė, virstanti tikrove. Mano dukros muzika palietė milijonų žmonių gyvenimus, o jos muzikinis palikimas dabar galės tęstis šio novatoriško būdo dėka.”

amy-winehouse-holo1

Šis pasaulinis turas startuos 2019-aisiais metais. Visos turo metu surinktos lėšos pateks į „Amy Winehouse Foundation” fondą, įkurta po jos mirties ir padedantį jauniems, su priklausomybėmis kovojantiems žmonėms.

Belieka tik spėlioti ar Lietuva bus įtraukta į lankytinų šalių sąrašą.

Taip pat, nepaisant deklaruotų kilnių tikslų galime spėlioti, ar tik nebus šis turas – eilinis Amy Winehouse giminių būdas dar kartą pasipiniguoti iš velionės muzikinio palikimo.

 

Komentaras apie “2019-aisiais į sceną trumpam sugrįš Amy Winehouse

  1. Kokybė says:

    labai patinka man jos kūryba, dainos, turbūt atsiminsime mes ją ilgai;)

Komentarai

Jūsų el. pašto adresas nebus rodomas. Privalomi laukeliai pažymėti *