Kino filmo Boy Erased garso takelyje – Troye Sivan ir Sigur Ros lyderio Jónsi duetas

Pietų Afrikoje gimęs Australijos daininkas Troye Sivan sėkmės raktą į pasaulį atrado 2013-aisiais. Tai buvo metai, kai buvusi youtube žvaigžde išgarsėjo muzikinių talentų šou, sukurto rankomis su leidybinės kompanijos grandais EMI ir po metų išleido savo debiutinį EP. Iki šiol išleidęs du studijinius albumus Troye Sivan savo portfolio turi ir ne vieną rolę kino filmuose bei teatrinėse  pjesėse.

Paaiškėjo, kad tai – dar ne viskas. Netrukus kino teatrus visame pasaulyje pasieksiančioje juostoje „Boy Erased” T. Sivan taip pat turės savo rolę. Čia filmavimo aikštele jis dalinasi su tokiais filme vaidinančiais aktoriais kaip Nicole Kidman, Russel Crow ir Lucas Hedges. Ši juosta kino teatrus turėtų pasiekti lapkričio 2 dieną. Filmo treilerį galite peržiūrėti apačioje.

Savaitgalį buvo pristatyta viena iš šio kino filmo garso takelio dainų – kompozicija „Revelation” (viršuje). Ją taip pat įrašė Troye Sivan. Tiesa, tai jis padarė ne vienas, o kartu su Islandijos super grupės „Sigur Ros” lyderiu Jónsi.

Komentarai

Jūsų el. pašto adresas nebus rodomas. Privalomi laukeliai pažymėti *