Grupė The 1975 išleido naują albumą

A Brief Inquiry into Online Relashionships

Albumo viršelis

Mančesterio ketvertas „The 1975” šiuo metu neabejotinai vienas populiariausių muzikinių vardų Jungtinėje Karalystėje. Todėl daugelis šios pasaulio vietos muzikos gerbėjų šiandien nuo pat ryto daro tą patį – „suka” naują grupės albumą „A Brief Inquiry into Online Relashionships”.

Šiandien išleistas albumas – jau trečias grupės diskografijoje.  Plokštelę prodiusavo „The 1975” nariai Matthew Healy ir George’as Danielis. Kartu tai pirmas pilnas įrašas, prie kurio rankų nėra prikišęs ilgametis kolektyvo prodiuseris Mike’as Crossey.

manoMUZIKA primena, kad paskutinis Mančesterio ketverto albumas, plokštelė „I Like It When You Sleep, for You Are So Beautiful yet So Unaware of It” buvo išleista 2016-ųjų vasario pabaigoje. Ji, kaip ir debiutinė 2013-ųjų „The 1975”, pasiekė perkamiausių Didžiosios Britanijos albumų viršūnę.

Beje, jau netrukus grupė leisis ir į koncertines gastroles. Greitu metu turėtų būti paskelbtos ir ateinančios vasaros koncertų datos. manoMUZIKOS žinomis, kitą vasarą grupės „The 1975” koncertu turės progą džiaugtis ir grupės gerbėjai Lietuvoje.

Taigi, laukdami gerų žinių iš „The 1975” stovyklos, klausomės naujausio, šiandien išleidžiamo grupės albumo.

Komentarai

Jūsų el. pašto adresas nebus rodomas. Privalomi laukeliai pažymėti *