Knygų mugės Muzikos salėje – muzikantų gausa, naujausi albumai, pokalbiai ir koncertai

Muzikos salė

Muzikos salė

Šiandien sostinės parodų centre „Litexpo” startuoja „Knygų mugė” – renginys, kurio paprastai laukiama visus metus. Jau daug metų „Knygų mugė” neįsivaizduojama be atskirame pastate įsikūrusios „Muzikos salės”.

Vasario 21-24 dienomis „Muzikos salėje” įsikurs didžioji dalis Lietuvos muzikos pasaulio – nuo įvairių grupių ir atlikėjų, iki muzikos platintojų ar leidybinių kompanijų.

Per keturias dienas muzikos mylėtojai čia išgirs 25 gyvo garso koncertus, bus įtraukti į 24 pokalbius, o stenduose visų lauks ne vienas šimtas muzikos atlikėjų.

Koncertų scenoje bus galima išvysti tokias grupes ir atlikėjus kaip „Despotin Fam” „Golden Parazyth“, „Žalvarinis“, Ieva Narkutė, GJan, Linas Adomaitis, Olegas Ditkovskis su Neda, Bjelle ir kitus.

Pokalbių scenoje galėsite klausytis pokalbių su tokiais atlikėjais kaip Andrius Mamontovas, Jurga, Monika Marija, Alina Orlova.

Paprastai „Muzikos salėje” galima įsigyti ir naujausius įrašus. Šie metai – ne išimtis. Jau dabar aišku, kad šį savaitgalį   čia bus galima įsigyti naujausius Monique, Jurgos, „Biplan”, Alinos Orlovos, Kazimiero Likšos, „The Station”, A. Kaušpėdo ir V. Diawaros projekto „KAnDIs” ir kitų atlikėjų dar neišleistus albumus.

Taigi, visiems muzikos gerbėjams šis savaitgalis – išskirtinis. Norintys prisiliesti prie mūsų šalies muzikos scenos, pabendrauti su žymiausiais šalies atlikėjais, pasimėgauti gera muzika ir pagyventi šalia jos ir su ja – nepamirškite: „Knygų mugė” prasideda šiandien, o „Muzikos salė” iki pat sekmadienio vakaro taip pat veiks nuo šiandienos vidurdienio.

Susitikime ten!

 

Komentarai

Jūsų el. pašto adresas nebus rodomas. Privalomi laukeliai pažymėti *