Rastas dar niekada neišleistas soul muzikos karaliaus Marvin Gaye albumas, pristatyta pirmoji daina

Kultinis JAV atlikėjas, autorius ir prodiuseris, R&B ir soul muzikos siela Marvinas Gaye’us jau seniai tapo neatskiriama auksinės muzikos istorijos dalimi.

Prieš 35 metus mus palikęs muzikantas, žinomas iš tokių legendinių kūrinių kaip „Let’s Get It On”, „Sexual Healing” ar „What’s Going On”, galėtų pagrįstai didžiuotis savo muzikiniu palikimu. Jo diskografijoje – net 17 studijinių albumų, kuriuose esančios dainos padėjo pamatą daugybei šių dienų šio žanro atlikėjų.

Vakar vakare geriausių R&B ir Soul muzikos atlikėjų „globėjas”, legendinis leiblas „Motown” paskelbė, galiausiai aptikęs „prarastą” M. Gaye’aus albumą, įrašytą dar 1972-aisiais. Įrašas, kuris buvo sukurtas praėjus metams nuo kultinio muzikanto albumo „What’s Going On” pasirodymo, netrukus bus išleistas ir pasirodys muzikos parduotuvėse. „Motown” paskelbė ir jo pasirodymo datą – tai kovo 29 d. Būtent tądien muzikantui būtų sukakę 80 metų.

Daugelį muzikos gerbėjų itin pradžiuginusią žinią vainikavo ir „naujas” M. Gaye’aus kūrinys. „Motown” pristatė dar niekada neskambėjusią Salaam Remi patobulintą atlikėjo dainos „My Last Chance” versiją.

Išleidžiamas albumas vadinsis „You’re the Man”. Titulinė albumo daina bus vienintelė, kuri iš visų 17 įraše esančių kūrinių, bus iki šiol pasiekusi plačiuosius vandenis. Taigi, senojo soulo gerbėjai išgirs 16 dar niekada negirdėtų M. Gaye’aus kompozicijų.

 

Komentarai

Jūsų el. pašto adresas nebus rodomas. Privalomi laukeliai pažymėti *