Bryan Ferry atkuria Roxy Music

Roxy Music

Roxy Music

Beveik prieš 50 metų atlikėjo Bryano Ferry suburtas kolektyvas „Roxy Music” atsikuria naujam gyvenimui. Tai pareiškė pats atlikėjęs, sužinojęs, kad kultinė britų grupė bus įtraukta į Rokenrolo šlovės galeriją.

B. Ferry nedetalizavo, ar „Roxy Music” išleis naują albumą, tačiau prasitarė, kad jų pasirodymas šia proga nebus vienintelis. „Roxy Music” ketina leistis į kelių pasirodymų koncertinį turą.

Tiesa, šį savaitgalį įvyksiančioje naujų narių įtraukimo į Rokenrolo šlovės galeriją ceremonijoje visų hito „More than this” atlikėjų nebus. Bryanas Ferry pasirodys drauge su multiinstrumentalistu Andy Mackay bei gitaristu Philu Manzanera. Dėl ankstesnių įsipareigojimų prie šios ceremonijos prisijungti negalės grupės nariai Paulas Thompsonas ir Brianas Eno. Kartu su Bryanu Ferry ant scenos lips ir senieji grupės nariai – Chrisas Speddingas, Neilas Jasonas ir Fonzi Thorntonas.

Kartu su „Roxy Music” į Rokenrolo šlovės galeriją bus priimti Radiohead, „The Cure”, Janet Jackson, Stevie Nicks, „Def Leppard” ir  „The Zombies”.

manoMUZIKA primena, kad „Roxy Music” susikūrė 1970 m. Kelis kartus nutraukęs savo muzikinę karjerą ir keitęs grupės sudėtį, kolektyvas išleido 8 studijinius albumus. Paskutinė plokštelė („Avalon”) buvo išleista 1982 m.

Gegužės mėnesį B. Ferry toliau tęs savo solinį koncertinį turą, kuriame skambės tiek jo soliniai, tiek ir drauge su „Roxy Music” sukurti hitai.

Komentarai

Jūsų el. pašto adresas nebus rodomas. Privalomi laukeliai pažymėti *