Filmo apie Elton Johną belaukiant – pristatytas pagrindinis juostos kūrinys

Galime visai atvirai prisipažinti – esame vieni iš tų, kurie filmo „Rocketman”, pasakojančio visą Eltono Johno gyvenimą, labai laukiame.

Dexterio Fletcherio filmas pasirodys labai greitai, o mus maloniai kutenantys klausimai vis dar lieka neatsakyti. Vienas svarbiausių klausimų – kaip pagrindinei juostos žvaigždei Taronui Egertonui pavyks įkūnyti vieną svarbiausių ir įdomiausių pastarojo keturiasdešimtmečio muzikinių ikonų.

Be viso to, mums ypatingai įdomu, kaip T. Egertonui seksis sudainuoti itin muzikalias hito „Your Song” kūrėjo dainas.

Šiandien turime pirmą rimtą progą susipažinti tiek su filmo vaizdais, tiek ir su pagrindinio aktoriaus vokalinėmis galimybėmis. Prieš kelias valandas buvo pristatytas vaizdo klipas ir kūrinys „Rocketman”, jau atliekamas ne paties Eltono Johno, bet būtent Tarono Egertono. Taigi, pasimėgaukite kūriniu (viršuje).

Rocketman – filmas apie E. Johno asmenines dramas

manoMUZIKA primena, jog „Rocketman“ – tai filmas, pasakojantis E. Johno karjeros istoriją nuo pat dainininko jaunystės metų iki šiandienos. Čia pasakojmas visas atlikėjo kelias į sėkmę, jo priklausomybės ir asmeninės dramos.

„Rocketman“ nebus įprasta biografinė juosta apie žymų muzikantą. Bent jau kol kas atrodo, kad didžiuosiuose ekranuose išvysime kupiną fantazijos ir dramos miuziklą.

Filmo režisierius – Dexteris Fletcheris. Tai vienas iš tų žmonių, kurio dėka dienos šviesą išvydo „Queen“ biografinė juosta „Bohemian Rhapsody“.

Filmas apie Eltoną Johną kuriamas nuo 2012 m. Tačiau tik prieš metus buvo atskleista, kad E. Johną filme įkūnys aktorius Taronas Egertonas.

„Rocketman” kino teatrus turėtų pasiekti paskutinę pavasario dieną.

Rocketman_POSTER

filmo plakatas

Komentarai

Jūsų el. pašto adresas nebus rodomas. Privalomi laukeliai pažymėti *