Legendinis vartininkas drauge su Queen būgnininku šią savaitę išleis bendrą dainą

Petr Cech Roger Taylor

Petr Čech, Roger Taylor

Tiems, kurie bent jau šiek tiek domisi futbolu, Petro Čecho vardas yra gerai pažįstamas. Legendinis vartininkas, 11 metų praleidęs Londono „Chelsea” klube, o nuo 2015-ųjų ginantis kitos sostinės komand0s „Arsenal” vartus jau paskelbė apie karjeros pabaigą. Vienas geriausių pasaulyje vartininkų prisipažino, kad šis sezonas – paskutinis jo profesionalioje futbolininko karjeroje.

Tačiau nedaug kas žino, kad nuo 2006-ųjų metų apsauginį galvos šalmą dėvintis kultinis sportininkas turi rimtą mus vienijantį pomėgį – muziką.

Penktadienį paskelbta, kad paminėdamas savo karjeros pabaigą (savaitgalį įvyks paskutinis „Premierlygos” turas) Petras Čecas įrašys bendrą dainą su… legedinės grupės „Queen” būgininku Rogeriu Tayloru.

36-eriu metų P. Čechas ir 69-erių R. Tayloras bendrą kūrinį turėtų išleisti jau šios savaitės pabaigoje, o visos lėšos, surinktos parduodant naują singlą, kuris vadinsis „That’s Football”, bus pervestos į paramos fondą „Willow Foundation” (kurį, beje, sukūrė kitas legendinis „Arsenal” vartininkas Bobas Willsonas). Šis fondas rūpinasi  16-40 žmonėmis, sergančiais sunkiomis onkologinėmis ligomis.

 

 

Komentarai

Jūsų el. pašto adresas nebus rodomas. Privalomi laukeliai pažymėti *