Naujas Thom Yorke albumas – jau po savaitės

thom yorke

Pagaliau – paslaptingosios reklamos, pabirusios po visą pasaulį, išsirišo į vieną nuostabią ir labai lauktą naujieną. Naujausias „Radiohead“ lyderio Thom Yorke solinis albumas „ANIMA“ internete pasirodys jau po savaitės, birželio 27 dieną. CD ir vinilinių plokštelių gerbėjams teks palaukti – juos naujasis albumas pasieks tik liepos pabaigoje. Albumą Th. Yorke sukūrė ir prodiusavo su ilgamečiu kolega Nigelu Godrichu. Kartu su albumu, Neflix platformos prenumeratoriai turės galimybę pamatyti Paulo Thomaso Andersono režisuotą albumą pristatantį filmuką.

Naujajame diske rasime 9 kūrinius – papildomu, dešimtu, pavadintu „(Ladies & Gentlemen, thank you for coming) galės mėgautis nusipirkę albumą vinilinės plokštelės pavidalu. „Radiohead“ gerbėjai turėtų pastebėti dar vieną albumo įdomybę – ketvirtuoju numeriu albume pažymėtą kūrinį „Dawn Chorus“, grupės sukurtą prieš daugybę metų, tačiau niekada taip ir neišleistą. Panašu, kad ši diena išauš jau netrukus.

Tai trečiasis solinis Th. Yorke’o albumas. Pernai jis išleido pirmąjį savo karjeroje garso takelį siaubo filmui „Suspiria“.

Komentarai

Jūsų el. pašto adresas nebus rodomas. Privalomi laukeliai pažymėti *