Paslaptingas Bon Iver filmukas užminė galybę mįslių

Prieš keliasdešimt minučių „Bon Iver” savo socialinių tinklų paskyrose patalpino minutės trukmės filmuką. Jame – besikeičiantys gamtos vaizdai, kuriuos palydi grupės gerbėjams puikiai pažįstama Justino Vernono kūryba.

Filmukas nieko nepasako, niekur neveda. Mįslingos frazės leidžia suprasti, kad kažkas bus. Kas? Tik Justinas Vernonas ir jo vadyba, ko gero, težino.

Tūkstančių „laikų” sulaukęs video neilgai trukus buvo užpildytas ir komentarais. Grupės fanai spėlioja, ar tai – žinia apie naują albumą, ar apie filmą ar…. Ar informacija apie tai, kad būsimas grupės albumas – paskutinis „Bon Iver” diskografijoje. Kol kas galime sakyti, kad visos opcijos įmanomos. Tai pakursto ir trumpas filmuko tekstas, kurį hito „Skinny Love” kūrėjų gerbėjai gali „nuskaityti” taip pat labai įvairiai….

Dalinamės video (viršuje) ir jo tekstu. Ir, žinoma, labai laukiame tęsinio. Tiesa, tikimės, kad tęsinys nevers braukti „išsiskyrimo” ašarų.

ATNAUJINTA: grupės Wikipedios paskyroje „Diskografijos” skiltyje jau yra įrašytas faktas, kad šiemet „Bon Iver” išleis naują albumą, pavadintą „I, I”.

Filmuko tekstas:

Born in winter.

Bloomed in spring.

Stutter shimmered into summer.

And now, it might be autumn;

It might be.

Sincerity is forever in season.

In the dark, you’ve gotta sing like you see the sun.

Sing the song for those who sing along.

You, Me, We.

 

Komentarai

Jūsų el. pašto adresas nebus rodomas. Privalomi laukeliai pažymėti *