Po 8 metų pertraukos – naujas soul muzikos talento Raphael Saadiq albumas

Jimmy Lee

Albumo vitšelis

Paskutinį praėjusio tūkstantmečio dešimtmetį jo dėka R&B ir Soul muzikos gerbėjų širdis džiugino neįtikėtinai geras projektas „Tony! Toni! Tone!„, jau šiame tūkstantmetyje jis griežė pirmuoju idėjiniu muzikiniu smuiku vieną albumą išleidusiame super projekte „Lucy Pearl”, na o 2002 metais jis nutarė pradėti savo solinę karjerą. Taigi, ponai ir ponios, jūsų dėmesiui – vienintelis, nepakartojamas muzikos talentas Raphael Saadiq (tikrasis vardas – Charles Ray Wigginsas).

Jo muzikinius karjeros vingius sekame daugiau kaip 25 metus, o tokie kūriniai kaip „Dance Tonight” ar „Remember The Times” (atliktos su Lucy Pearl), ar jo solinės kompozicijos „Love That Girl”, „Still Ray” ar „Be Here” iki šiol puikuojasi vietomis išskirtiniuose mūsų geriausių šio žanro kūrinių sąrašuose.

Todėl viskas, ką išleidžia šis talentingas muzikos genijus mūsų yra ne tik klausoma, bet ir įsimenama iki paskutinių siūlelių.

Savaitgalis mums buvo ypatingas. Todėl, kad Raphael Saadiq pagaliau sugrįžo su nauju albumu. Ši gyvoji soul muzikos legenda pasauliui pristatė jau penktą solinį albumą, pavadintą „Jimmy Lee”. Šįkart šventė dar didesnė dar ir todėl, kad albumas dienos šviesą išvydo po 8 metų pertraukos. Būtent tiek laiko prireikė talentui, dirbusiam su tokiais atlikėjais kaip Joss Stone, Mary J. Blidge, Whitney Houston ar Johnu Legendu, sukurti naują muzikos kritikų itin laukiamą įrašą.

Naujame Raphael Saadiq albume – 13 naujų ir dėmesio vertų dainų. Jimmy Lee – puikus albumas, šiandieninės sintetikos amžiuje mus sugrąžinsiantis į nuostabų ir muzikalų tikro soul muzikos pasaulį.

Komentarai

Jūsų el. pašto adresas nebus rodomas. Privalomi laukeliai pažymėti *