Editors išleis geriausių dainų albumą

editors

Šiandien jau pristatėme naująjį „Editors“ kūrinį „Black Gold“, tačiau tai dar ne visos naujienos, kurias mums paruošė Tom Smith ir kompanija. Ką tik buvo paskelbta, jog grupė išleis geriausių dainų albumą.

Diskas, pavadintas taip pat „Black Gold“, turėtų pasirodyti spalio 25-ą dieną. Jame, be trylikos geriausių „Editors“ dainų iš šešių anksčiau išleistų albumų, atsiras vietos ir 3 naujiems kūriniams: jau girdėtiems „Frankenstein“ ir „Black Gold“, bei naujai dainai „Upside Down“. Jei užsakysite albumą grupės svetainėje jau dabar, prie jūsų užsakymo bus pridėtas papildoma CD plokštelė „The Snowfield Demos“. Joje – dar 8 dainos, įrašytos 2003-2004-aisiais metais prieš grupei pasirašant sutartį su leidybine firma „Kitchenware“.

Ir tai dar ne visos naujienos – pristatydami naująjį albumą, „editorsai“ surengs koncertinį turą. Deja, kaip ir galima buvo tikėtis, vietos Vilniui jame neatsirado, tačiau grupę gyvai galėsite pamatyti Paryžiuje, Londone, Berlyne, Varšuvoje, Kijeve ar kituose Europos miestuose.

Albumo „Black Gold“ dainų sąrašas:

1. Frankenstein
2. Papillon
3. Munich
4. Sugar
5. Hallelujah (So low)
6. An End Has A Start
7. Upside Down
8. Bullets
9. Ocean Of Night
10. No Harm
11. Smokers Outside Hospital Doors
12. A Ton Of Love
13. Magazine
14. The Racing Rats
15. Black Gold
16. No Sound But The Wind

Komentarai

Jūsų el. pašto adresas nebus rodomas. Privalomi laukeliai pažymėti *