Jacob Collier naujienos: žinia apie būsimą albumą ir nuostabi nauja daina

Bandyti „įtalpinti“ jaunąjį Jacob Collier į vieno muzikos žanro rėmus būtų taip pat sunku kaip tikėtis, kad per kalėdas Lietuvoje šviečiant saulei termometro stulpelis pakils iki 30 laipsnių šilumos. Šis multiinstrumentalistas, kuriam viso labo 27-eri, savo muzikoje maišo galybę stilių – nuo jazz ar a cappella iki elektronikos, soul ar netgi funk.

Muzikos kritikai jo kūrybai negaili nuostabių epitetų, o patį Jacobą pelnytai vadina genijumi ar vienu didžiausiu šio laikmečio talentu. Tačiau jaunajam britui, regis, tai – nė motais. 4 “Grammy” apdovanojimus savo studijoje laikantis britas daro tai, ką moka geriausia – kuria.

Savo diskografijoje turintis tris studijinius albumus, J. Collier ką tik paskelbė apie dar vieno pasirodymą. Taigi, atlikėjo kūrybos gerbėjai (į kurių sąrašą mes tikrai įrašome ir save), turi progos džiaugtis. Rugpjūčio 14 dienos šviesą išvys naujas altikėjo LP, pavadintas pastarųjų dviejų garbei – „Djesse Vol. 3”.

Pasidalindamas šia nuostabia žinia, Jacob Collier padovanojo ir savo naują dainą „He Won‘t Hold You“, atliktą drauge su muzikante Rhapsody.

Taigi, jeigu J. Collier muzika Jums vis dar naujiena ir nesate jos atradę, labai tikimės, kad šis kūrinys įkvėps tai padaryti.

Komentarai

Jūsų el. pašto adresas nebus rodomas. Privalomi laukeliai pažymėti *