Nauja AC/DC daina, būsimas albumas ir grįžimas prie ankstyvosios sudėties

Šį rudenį pasklido gandai apie galimą vienos populiariausių roko grupės, kolektyvo „AC/DC“ atsikūrimą. Daugeliui tai buvo neįtikėtinai laukta ir džiugi žinia. Kad ši žinia – ne iš piršto laužta, įrodo šįryt pristatytas naujas grupės darbas „Shot in the Dark“. Tai – pirmasis „AC/DC” kūrinys po 6 metų pertraukos.

Paaiškėjo ir būsimojo hito „Thunderstruck” kūrėjų albumo pavadinimas. Naujoji rokerių plokštelė vadinsis „POWER UP“. Tai bus pirmasis studijinis „AC/DC“ įrašas nuo 2014-ųjų „Rock Or Bust“. Naujoji plokštelė taps 17-uoju studijiniu grupės albumu.

Svarbu paminėti dar vieną faktą: po pertraukos „AC/DC“ į sceną sugrįžta su vokalistu Brianu Johnsonu, kuris 2016-aisiais dėl pažeisto ausies būgnelio paliko grupę. Taip pat prie kultinės australų grupės prisijungia gitaristas Cliffas Williamsas, kuris irgi 2016-aisiais, pasibaigus AC/DC pasaulinėms gastrolėms, paliko „AC/DC“. Grupėje jis grojo nuo 1977 metų.

Galiausiai trečia džiugi žinia, kad ir 2015-aisiais iš grupės išmestas ilgametis būgnininkas, lietuvių kilmės muzikantas Philas Ruddas irgi sėda atgal prie būgnų. O vietoje 2017 m. mirusio Malcolmo Youngo gitarą į rankas paėmė legendinio muzikanto sūnėnas Stevie Youngas.

 

 

Komentaras apie “Nauja AC/DC daina, būsimas albumas ir grįžimas prie ankstyvosios sudėties

  1. Skersinis says:

    Vau koks sugrįžimas!

Komentarai

Jūsų el. pašto adresas nebus rodomas. Privalomi laukeliai pažymėti *