Su nauju albumu sugrįžta Lietuvos duetas „Beissoul & Einius”

beissoul-einius

Nuotr. M. Golubickaitės

Lietuvos muzikos dueto „Beissoul & Einius” pristatinėti tikrai nereikia. Pilnas sales surenkantis kolektyvas, kurio kūryboje persipina ne tik stilinga šokių muzika, bet ir  mada, šiuo metu pagrįstai gali vadintis vienu populiariausių vardų Lietuvos muzikos scenoje.

Pernai išleidę albumą „White Crow”, „Beissoul & Einius” šiomis dienomis sugrįžta su dar vienu. Savaitės viduryje muzikos platformose jau buvo galima išgirsti ir naująjį „Questions in the Dark” – albumą, kuriame galite rasti 11 naujų dainų.

„Kaip visada apie viską lakoniškai, bet su labai dideliu džiaugsmu. Keista ir įdomu suvokti jog nuo 👽&👽 kelio pradžios praėjo jau 10 metų… Laikas kūryboje cirkuliuoja visai kitaip nei realybėje, čia jo paprasčiausiai nėra. Neretai tenka kaip iš vandens išnerti į dabarties momentą ir suvokti, kad visi gyvename toje pačioje planetoje, tuo pačiu metu, bet ar tikrai?

Šiame albume prisiminėme save ir kitus tokiais, kokiais buvome anksčiau ir susintetinome tai su tuo, kaip matome ir jaučiame dabartinį pasaulį. VISKAS ATKELIAUJA IŠ TAMSOS, bet mes to nė kiek nebijome. Susitiksime kitu laiku ir kitoje erdvėje. Neįtikėtinai dėkingi, kad esate su mumis”, – pristatydami naują įrašą savo paskyroje facebooke rašė duetas.
manoMUZIKA primena, kad „Questions in the Dark” – 4 studijinė „Beissoul & Einius” plokštelė.

Komentarai

Jūsų el. pašto adresas nebus rodomas. Privalomi laukeliai pažymėti *