GYVAI: Metallica – Blackened ir Disposable Heroes (Helping Hands Livestream)

Praėjusį savaitgalį sunkiojo roko veteranai „Metallica” sugrojo akustinį labdaros koncertą „Helping Hands”, kurį HQ kokybe transliavo iš Kalifornijoje įsikūrusios grupės būstinės. Koncerte skambėjo žymiausios grupės dainos ir keli netikėti koveriai. Nors skelbta, jog šis koncertas bus išskirtinai akustinis, rokeriai pasirodymą vainikavo keliais kūriniais, atliktais taip, kaip grupei „Metallica” yra įprasta – fūzuotai, garsiai ir triukšmingai.

Šiandien kviečiame išgirsti ir pamatyti du, šiame pasirodyme skambėjusius kūrinius – akustinį „Blackened” bei elektrinį „Disposable Heroes”.

„Metallica” – ne tik muzikantai, bet ir filantropai. James Hetfield, Lars Ulrich, Kirk Hammet ir Robert Trujillo įkurtas „All Within My Hands” fondas jau ne vienerius metus užsiima tvirtų ir tvarių bendruomenių kūrimo skatinimu. Visi už šio koncerto transliacijos peržiūras surinkti pinigai bus skirti darbo jėgos švietimo tobulinimui, kovai su badu ir kritiškai svarbių paslaugų paramai.

…Taip pat smagu pagalvoti, jog paralelinėje visatoje grupės vokalistas James Hetfield tikriausiai yra visai rimta country muzikos sensacija! 🙂

Komentarai

Jūsų el. pašto adresas nebus rodomas. Privalomi laukeliai pažymėti *