„The Prodigy” ruošia dokumentinį filmą!

Britų elektroninės muzikos veteranai „The Prodigy“ kuria savo pirmąjį ilgametražį muzikinį dokumentinį filmą!

Prodigy-4-696x442

Nors filmo pasirodymo data dar nėra viešai skelbiama, jau žinoma, jog jį režisuoja Paul Dugdale, o prodiusuoja studija „Pulse Films” (kurianti serialą „Gangs of London”) bei grupės įkūrėjai Liam Howlett ir Maxim. Filmas pritatomas, kaip bekompromisė ir itin emocinga istorija apie kelis jaunuolius iš Esekso, susibūrusius devintojo dešimtmečio pabaigoje ir įsisukusius į negailestingą Jungtinės Karalystės reivų sūkurį.

Grupės nariai teigia, jog filme susijungs archyvinė medžiaga, animacija ir istorijos iš pirmų lūpų. Filmas bus skirtas velioniui grupės „veidui” Keith Flint, iš gyvenimo pasitraukusiam 2019 metais. Jam buvo 49-eri.

„The Prodigy” – tikrų tikriausios elektroninės muzikos legendos. Susibūrę Esekse, Jungtinėje Karalystėje 1990-aisiais „The Prodigy” sukėlė tikrą reivo revoliuciją, gyvuose pasirodymuose sujungdami esmines šokių ir roko muzikos dalis. „The Prodigy” populiarumas pasiekė viršūnę praėjusio amžiaus dešimtąjame dešimtmetyje. 1997-aisiais išleistas trečiasis grupės albumas „The Fat of the Land” jau parduotas daugiau kaip 10 milijonų kopijų visame pasaulyje.


The Prodigy „Firestarter”

 

The Prodigy „Breathe”

Komentarai

Jūsų el. pašto adresas nebus rodomas. Privalomi laukeliai pažymėti *