Bonobo pristato naują dainą ir dalinasi žiniomis apie būsimą albumą

Simonas Greenas, pasauliui geriau pažįstamas Bonobo pseudonimu, manoMUZIKOS autoriams jau daug metų yra vienas iš tų muzikinių šviesulių, kurio naujienų stengiamės niekada nepraleisti pro akis. Todėl šiandieninės žinios mus itin džiugina.

Po daugiau nei 4 metų pertraukos Bonobo pagaliau sugrįžta su nauju albumu. Plokštelės, kuri vadinsis „Fragments” teks dar šiek tiek lukterėti, tačiau faktas, kad prasidėjo jos išankstinė promo kampanija, mus jau džiugina.

Naujas įrašas dienos šviesą išvys sausio 14 dieną. Jame bus galima rasti bendrus kūrinius su tokiais atlikėjais kaip Jordan Rakei, Joji, Kadja Bonet, Jamila Woods ar multiinstrumentalistu Miguel Atwood-Ferguson. „Fragments” taps 7-uoju studijiniu S. Greeno albumu.

Pasidalijęs žiniomis apie būsimą įrašą, Bonobo pristatė ir pirmąjį šio albumo šauklį – dainą „Rosewood”. Labai Bonobo’iškas darbas turėtų tapti geru palydovu visiems šio talentingo brito gerbėjams

Beje, manoMUZIKA primena, kad paskutinis Bonobo albumas dienos šviesą išvydo dar 2017-aisiais. Tų metų sausį muzikantas pasauliui padovanojo savo albumą „Migration”.

Komentarai

Jūsų el. pašto adresas nebus rodomas. Privalomi laukeliai pažymėti *