„Coldplay” išleido naują albumą!

Šio ryto daugelis „Coldplay” gerbėju laukė su nekantrumu… Laukimui atėjo pabaiga, o Chriso Martino ir co. naujas albumas galiausiai pasirodė ir muzikos parduotuvių lentynose, ir, žinoma, muzikos transliacijos platformose.

„Music Of The Spheres” – jau 9-asis „Coldplay” studijinis įraša. Iki šiol turėjome galimybę išgirsti tris naujo plokštelės dainas (kūrinius „Higher Power”, „Coloratura” ir „My Universe”). Šie trys kūriniai jau iš anksto sufleravo, kad albumas bus įvairus ir, veikiausiai, nekvepiantis vientisumu. Nuojauta neapgavo. „Music of the Spherese” savo dainą turėtų rasti ir senųjų grupės albumų gerbėjai ir, be abejonės, juos pamilę, pavyzdžiui, nuo 2011-ųjų įrašo „Mylo Xyloto”.

Naują studijinį britų albumą prodiusavo Maxas Martinas, o plokštelės koncepcija buvo įkvėpta „Žvaigždžių karų”, mąstant kaip „grupė atrodytų, jeigu ją matytų iš visų visatos kampų.

„Music of the Spheres” veiksmas vyksta išgalvotoje planetų sistemoje „The Spheres“, kurią sudaro devynios planetos, trys natūralūs palydovai, viena žvaigždė ir netoliese esantis ūkas. Kiekvienas albumo kūrinys yra dangaus kūnas iš minėtos planetų sistemos – planeta Neon Moon I – kūrinys „Music of the Spheres”, Kaotica – „Higher Power”, Echo – „Humankind”, Kubik -„Alien Choir”, Calypso – „Let Somebody Go”, Supersolis – „Human Heart”, Ultra – „People of the Pride”, Floris – „Biutyful”, Neon Moon II – „Music of the Spheres II”, Epiphane – „My Universe„, Infinity Station – „Infinity Sign”, ir Coloratura – „Coloratura„.  Supersolis yra žvaigždė sistemos centre, o Coloratura yra ūkas. Kiekvienas „The Spheres“ dangaus kūnas turi savo kalbą.

Tokios idėjos vedina grupė „Coldplay” ir dalinasi savo nauju albumu.

Beje, dar vakar britai paskelbė ir naujojo albumo pasirodymo koncertus. Džiugi žinia Lietuvai – „Coldplay” koncertuos Varšuvoje. Daugiau turo vietų su datomis – apačioje.

Komentarai

Jūsų el. pašto adresas nebus rodomas. Privalomi laukeliai pažymėti *