Naują albumą išleisiantis „Daddy Was A Milkman” dalinasi šviežia daina

Jau greit „Daddy Was A Milkman” savo gerbėjams padovanos naują albumą. Tai, beje, bus plokštelė, įrašyta lietuvių kalba.

Šių metų pirmoje pusėje turėjome progos išgirsti pirmuosius naujojo albumo šauklius – kūrinius „Nieko nebijau” ir „Tinginio vasara”. Šiandien atėjo metas trečiajam, mat Ignas Pociūnas (projekto „Daddy Was A Milkman” alter ego) pasidalijo nauja daina „Oro per stiklą”.

„ORO PER STIKLĄ” – trečia daina iš jau visai netrukus pasirodysiančio mūsų lietuviško albumo. Man atrodo šiam rudeniškam penktadieniui ji labai tinka.Žmogus lyg gėlė. Man tai tokia taikli paralelė. Pastaruosius metus mes, kaip tie augalai ant palangių, gyvenimą stebim pro stiklą. O juk ir jiems, ir mums reikia gryno oro ir dienos šviesos, tik kam tiesiogiai, o kam – visomis prasmėmis. Jau ne pirmas ruduo moko, kad gebėti atrasti džiaugsmą ir tam tikra prasme nenuvysti yra beprotiškai svarbu. Tai tegu mums visiems niekad nepristinga jėgų.”, – pristatydamas kūrinį projekto facebook paskyroje rašė Ignas.

Beje, lapkričio 29 dieną „Daddy Was A Milkman” savo naują albumą pristatys Lietuvos Nacionaliniame operos ir baleto teatre. Žinome, kad Ignas ruošia išskirtinį, labai jauku ir nepamirštamą pasirodymą. Todėl tiems, kurie mėgsta grupės muziką ir gali apsilankyti šiame koncerte, labai rekomenduojame.

Bilietų ieškokite ČIA.

Komentarai

Jūsų el. pašto adresas nebus rodomas. Privalomi laukeliai pažymėti *