Vilniuje – „Fink” pasirodymas su orkestru!

Kai 2013-aisiais dienos šviesą išvydo „Fink” ir Karališkojo orkestro iš Nyderlandų įrašytas bendras albumas, daugelis grupės gerbėjų aiktelėjo iš netikėtumo. Iki tol niekas negalėjo tikėtis, kad britų bliuzo ir roko meistrų muzika gali skambėti taip… švelniai ir lyriškai. Nuo tos akimirkos nemaža dalis hito „Looking Too Closely” kūrėjų fanų paslapčia vylėsi, kad ši programa kada nors nuskambės jų šalyje.

Laimei, šioms svajonėms išsipildyti buvo lemta svajojantiems Lietuvoje. Liepos 21-ąją jie karaliaus Valdovų rūmų Didžiajame kieme. Ir tai „Fink” darys ne vieni, o kartu su maestro Modesto Pitrėno diriguojamu Lietuvos kameriniu orkestru (LKO).

Mes jau girdėjome kaip nuostabiai gali skambėti orkestrinėje aplinkoje tokios „Fink” dainos kaip „Perfect Darkness”, „Yesterday Was Hard On All Of Us”, „Sort Of Revolution” ir kitos. Dabar turėsime dar vieną progą įsitikinti. Tik šįkart – jau gyvai. Negana to, neabejotinai šių dainų sąrašą papildys ir dainos, kurias Finas Greenalas ir kompanija įrašė po 2013-ųjų (o jų gretose – tokios kompozicijos kaip „Looking Too Closely”, „Not Everything Was Better In The Past” ir kitos).

Orkestrinis „Fink” pasirodymas sostinės valdovų rūmų kieme taps festivalio „Midsummer Vilnius” uždarymo renginiu.

Pirmųjų bilietų, kurie neabejotinai gali tapti gražiausia kalėdine dovana, jau dabar galite ieškoti ČIA.

Komentarai

Jūsų el. pašto adresas nebus rodomas. Privalomi laukeliai pažymėti *