„Blur” pasaka tęsiasi: karalystė topo viršūnėje ir nauji D. Albarno rekordai

The Ballad of Darren

Neseniai didžiausius savo istorijoje pasirodymus surengusi grupė „Blur” turi dar vieną progą švęsti. Praėjusią savaitę išleistas britų albumas „The Ballad of Darren” tapo perkamiausiu Jungtinėje Karalystėje ir debiutavo pirmoje sąrašo vietoje. Tai buvo jau 7-asis „Blur” studijinis darbas, pasiekęs aukščiausią UK TOP viršūnę.

Anksčiau tai pavyko padaryti albumams „Parklife” (1994), „The Great Escape” (1995), „blur” (1997), „13″ (1999), „Think Tank” (2003) ir „The Magic Whip” (2015). Pirmieji du grupės įrašai 1991-ųjų „Leisure” ir 1993-ųjų „Modern Life is Rubbish” pasiekė atitinkamai 7 ir 15 pozicijas.

Septintą kartą pakilę iki topo viršūnės Damonas Albarnas ir kompanija prisijungė prie tokių atlikėjų kaip Eltonas Johnas, George’as Michealas, Barbara Streisand ir Paulas McCartney, kurie taip pat turi 7 aukščiausią topo poziciją pasiekusius įrašus.

Pakilusi iki UK TOP 40 viršūnės plokštelė „The Ballad Of Darren” žymi dar vieną išskirtinį D. Albarno pasiekimą. Tai jau antras muzikanto albumas šiais metais užkopęs iki aukščiausios perkamiausių albumų sąrašo pozicijos. Šių metų kovą tai pavyko padaryti kitai muzikanto grupei „Gorillaz” su albumu „Cracker Island”. Tai iki šiol buvo pavykę padaryti tik grupėms „Abba” ir „The Beatles” bei atlikėjams Robbie Williams, Taylor Swift ir Diane Ross.

Komentarai

Jūsų el. pašto adresas nebus rodomas. Privalomi laukeliai pažymėti *