Mumford And Sons: Gali būti, kad kurdami savo naują albumą gerokai susimovėme

Praėjusių metų pabaigoje teigę, kad jų naujojo albumo skambesys bus toks, koks būtų sukūrus Nicko Drake’o ir „Black Sabbath” muzikos mišinį, „Mumford And Sons” prisipažino, kad tai buvo tik pokštas.

„Taip pasakėme tik dėl to, kad mus kalbinęs Amerikiečių žurnalistas nesuprato mūsų sarkazmo pagrindinės minties” – sakė indie folk grupės „Mumford And Sons” lyderis Marcusas Mumfordas , pripažinęs, kad muzikos kritikų ir indie folko mylėtojų labai laukiamas albumas – visus grupės narius itin bauginantis faktas.

Mumford and Sons (nuotr. grupės archyvo)

„Mūsų grupė nesiekė revoliucijos. „Mumford And Sons” tikslas – evoliucija. Po pirmojo albumo sėkmės susidūrėme su didžiuliu visuomenės spaudimu, kuriam nenorėjome pasiduoti. Norėjome susigyventi su nauja savo kūryba ir išnaudoti laiką tam, kad išpildytumėme visus, su muzika susijusius savo norus. Vieninteliai, iki šiol albumo dainas girdėję žmonės, tai grupės nariai, Marcusas (aut. past – grupės prodiuseris Marcusas Dravsas) ir mūsų vadybininkas. Daugiau į šį procesą nėra įsivėlęs niekas. Todėl nenuostabu, kad mes galėjome labai rimtai susimauti…” – kalbėjo Mumfordas.

manoMUZIKA primena, kad grupė patvirtino faktą, kad net trejus metus laukiamas „Mumford And Sons” albumas šiemet tikrai išvys dienos šviesą. Tiesa, konkretesnę įrašo pasirodymo akimirką ir disko pavadinimą iki šiol gaubia paslaptis.

Komentarai

Jūsų el. pašto adresas nebus rodomas. Privalomi laukeliai pažymėti *