Rae Morris

 

Rae Morris (nuotr. atlikėjos archyvo)

Rae Morris į manoMUZIKOS grojaraštį „pasibeldė” praėjusią savaitę. Būtent tada ji, apšildydama Varšuvoje koncertavusią britų grupęFink„, savo unikaliu tembru ir gražiomis pianino partijomis taip įsirėžė į mūsų pasąmonę, kad apie ją galvoti ir jos klausytis nenustojame iki šiol.

Devyniolikmetė anglė visuomet nuvertindavo savo vokalines galimybes, todėl ilgą laiką, besimokydama groti pianinu (o tai ji tikrai sugeba), Rae nė nemėgino dainuoti. Tačiau pabandžiusi prieš keletą metų, sustoti negali iki šiol. Viename interviu, paprašyta apibūdinti savo muziką, mergina per daug netuščiažodžiavo: „esu eilinė devyniolikmetė, kuri savo emocijas išlieja muzikoje”.

Šiandien nuoširdžioji Rae džiaugiasi galėdama kurti tai, ką labiausiai mėgsta – lyrišką ir sentimentalią muziką. Nuolat didėjantis muzikantės gerbėjų ratas leidžia konstatuoti faktą: saldžiabalsė garbanė – tikrai teisingame kelyje. Jos lyrinės baladės taip užbūrė grupės „Fink” vyrukus, kad šie ne tik pasikvietė muzikantę į savo koncertinį turą, bet ir vietomis leido jai dainuoti pritariančiosios vokalistės partiją.

Taigi, jūsų dėmesiui dar vienas manoMUZIKOS atradimas: lyriškoji devyniolikmetė Rae Morris, neseniai išleidusi debiutinį savo EP, pavadintą „Grow”. Apačioje – keletas jos dainų.

„Grow”

„Walls”

„Wait A While”

„Don’t Go”

„Back To Front”

Komentarai

Jūsų el. pašto adresas nebus rodomas. Privalomi laukeliai pažymėti *