Po 4 metų pertraukos naują albumą ruošia M83

M83 lyderis Anthony Gonzales (nuotr. grupės archyvo)

M83 lyderis Anthony Gonzales (nuotr. grupės archyvo)

Visiškai nesvarbu, ar muzikinis kelrodis atrandant šį projektą buvo kūrinys „Kimm & Jessie”, ar „Lower Your Eyelids To Die With A Sun”, ar kokia nors kita kompozicija. Aišku tik tai, kad kai kalba pasisuka apie prancūzų projektą „M83„, abejingų nebelieka.

Per pastaruosius penkerius metus itin išpopuliarėjęs ir ne taip seniai manoMUZIKOS kalbintas „M83” siela Anthony Gonzalez grįžta su puikiomis naujienomis. Praėjus daugiau kaip 4 metams po paskutinio įrašo „Hurry Up, We’re Dreaming” pasirodymo, Anthony prisipažino, kad naujasis jo įrašas jau netrukus turėtų išvysti dienos šviesą.

„Tai labai stiprus ir itin eklektiškas albumas. Jame bus daug labai skirtingų muzikos stilių, kurie teoriškai negalėtų koegzistuoti kartu. Tačiau mano tikslas buvo pabandyti leisti jiems gyventi greta vienas kito. Tai buvo didelis iššūkis. Galiu pasakyti ir tai, jog naujasis įrašas labai skirsis nuo mano paskutinio albumo, kuriuo tikrai didžiuojuosi”, – apie naują savo įrašą leidiniui „Entertainment Weekly” sakė projekto „M83” idėjinis vadas.

A. Gonzalezas taip pat pridūrė, jog naujas įrašas – tai savotiškas himnas 70-ųjų ir 80-ųjų metų televizijos serialams.

Kol kas nepranešama nei kada tiksliai plokštelė išvys dienos šviesą, nei koks jos pavadinimas.

Beje, Justinas Meldal-Johnsen, buvęs „Nine Inch Nails” bosistas, stipriai prisidėjęs prie  „Hurry Up, We’re Dreaming” pasirodymo, vakar savo „Twitterio” paskyroje parašė, kad naujas „M83” albumas – jau baigtas.

Komentarai

Jūsų el. pašto adresas nebus rodomas. Privalomi laukeliai pažymėti *