2019-aisiais Thom Yorke sugrįš su soliniu albumu

Paskutiniu metu turėjome tikrai nemažai naujienų, susijusių su „Radiohead“ frontmenu – praėjusį penktadienį jis pristatė savo pirmąjį soundtracką naujajai siaubo filmo „Suspiria“ versijai. Tačiau Thom Yorke nė neketina pailsėti.

Kalbėdamasis su ispanų dienraščio „El Mundo“ žurnalistu, jis prisipažino, kad šiuo metu stengiasi užbaigti solinį albumą. Darbuose jam talkina ilgametis „Radiohead“ prodiuseris Nigel Godrich. Galime tikėtis daug elektronikos, tačiau, anot Th. Yorke, albumas „skambės visiškai kitaip, nei viskas, ką jis darė iki šiol”. Tikėtina, kad keletą šių naujų dainų girdėjome ir jo soliniame pasirodyme su N. Godrichu šių metų birželį.

Belieka tik sulaukti, o kol kas grįžkime prie „Suspiria“ reikalų. Pristatydamas savo darbą BBC studijoje, Thom Yorke atliko keletą kūrinių gyvai (tarp jų – jau mūsų pristatyta „Unmade“), pasikalbėjo su radio žurnaliste Mary Anne Hobbs apie darbą, šeimą ir laimę, ir netgi sukūrė valandos trukmės miksą (jame, be kita ko – James Blake, Steve Reich, Low, Ryuichi Sakamoto bei anksčiau neišleistas paties Th. Yorko kūrinys „Suspiria Solo Glass Harmonica“). Visa tai – žemiau.

 

Komentarai

Jūsų el. pašto adresas nebus rodomas. Privalomi laukeliai pažymėti *