Adele pakartojo 47 metų senumo rekordą

Adele tapo pirmąja gyva atlikėja, kuriai nuo legendinių „The Beatles” laikų pavyko Didžiosios Britanijos perkamiausių albumų ir singlų sąrašuose tą pačią savaitę turėti po du albumus ir singlus top penketukuose.

22 metų atlikėjos kūrinys „Someone Like You” pakilo iki pirmosios singlų topo pozicijos, o jos naujausias albumas „21” išlaikė turėtą pirmąją vietą perkamiausių albumų tope, kuriame ant ketvirto laiptelio atsidūrė ir prieš du metus išleistas anglės debiutinis albumas „19”. Beje, ketvirtoje perkamiausių britų singlų sąrašo pozicijoje randama pirmoji Adele albumo „21” daina „Rolling in the Deep”.

Tokiu pasiekimu gali pasigirti tik legendiniai „The Beatles”, kuomet dar 1964- ųjų sausį jų dainos „I Want to Hold Your Hand” ir „She Loves You” buvo antroje ir penktoje, o albumai „With the Beatles” ir „Please Please Me” pirmoje ir antroje atitinkamų topų vietose.

Nemačiusiems ManoMUZIKA siūlo pažiūrėti Adele dainos „Someone Like You” atlikimą iš praėjusią savaitę įvykusios „BRIT Awards” ceremonijos.

Komentaras apie “Adele pakartojo 47 metų senumo rekordą

Komentarai

Jūsų el. pašto adresas nebus rodomas. Privalomi laukeliai pažymėti *